Horoskopas gegužės 16-oji: vardadieniai, astrologija

Gegužės šešioliktoji, trečiadienis - 136-oji metų diena (trečioji 20-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 229 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Bitė, Debora, Melita, Ubaldas, Vaidmantas, Vaidmantė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.13, leidžiasi 21.18. Dienos ilgumas - 16.05.

Šiandien - antroji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Jaučio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė gegužės 16-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Tikriausiai spręsite technines problemas, labai intensyviai bendrausite, vyksite į trumpas keliones. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, korespondencija, literatūra, reklama susiję reikalai. Pasisaugokite žalos, nuostolio.

JAUTIS. Jūs būsite gerokai užsiėmę pinigų, nuosavybės ir gerbūvio klausimų sprendimu. Tikėtina, kad susidursite su materialinėmis problemomis arba su kliūtimis dėl transporto, ryšių sutrikimų.

DVYNIAI. Apmaudas ir emocinės audros gali kilti dėl piniginių keblumų bei materialinio nestabilumo. Tai nevirs kivirčais, jei kontroliuosite emocijas. Šiek tiek pasistengę sugebėsite išsisukti iš sudėtingos situacijos.

VĖŽYS. Pravartu stabtelėti ir susimąstyti prieš žengiant svarbų žingsnį. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Galbūt vargins prastesnė savijauta, pagirios arba pasireikš keistas silpnumas.

LIŪTAS. Šiandien bus sunkiau susitarti su kitais bei neprarasti savitvardos, optimizmo. Tikriausiai vertėtų nukreipti savo energiją į rimtus reikalus ir iš peties padirbėti. Matydami, kad stengiatės, ir aplinkiniai turėtų darytis solidaresni.

MERGELĖ. Jums šiandien stigs emocinės pusiausvyros, kantrybės, todėl reikėtų atsipalaiduoti, sutramdyti impulsyvumą. Dėl rimtų problemų nevenkite pasitarti su tais, kurie galėtų jums padėti, patarti. Saugokitės traumų.

SVARSTYKLĖS. Diena bus kupina nerimo dėl vaikų, partnerio, naujų projektų. Gali būti, kad išgirsite užgaulių žodžių iš svarbių jums žmonių. Derėtų būti santūresniems, nedalinti neapgalvotų pažadų, nešvaistyti pinigų.

SKORPIONAS. Aplinkiniams atrodys, kad finansiniai interesai visiškai užvaldė jūsų dėmesį, o kitų žmonių poreikiai vis labiau ignoruojami. Dėl to galite netekti artimo žmogaus ar kolegų, verslo partnerių palankumo.

ŠAULYS. Šiuo metu būsite aktyvūs, plepūs. Stenkitės visur išsaugoti stabilumą, nesielkite ekstravagantiškai, būkite savimi. Būkite atsargesni dirbdami su techniniais prietaisais, elektra bei vairuodami.

OŽIARAGIS. Darbe būsite gana veiklūs. Galimi oficialūs susitikimai, sandoriai. Vertėtų prisilaikyti dietos, pasitvarkyti darbo aplinką, namus. Jei atsiras papildomo darbo, nederėtų išsisukinėti, atidėlioti.

VANDENIS. Nuotaikos bus gana prieštaringos. Netrūks tuščio pagyrūniškumo, noro liežuvauti, kritikuoti, o gal ir agresijos apraiškų, avarinių situacijų. Venkite azartinių žaidimų, abejotinų meilės nuotykių. Saugokite nuo pavojų vaikus.

ŽUVYS. Šiandien vargins prasta savijauta, nepaaiškinamas nerimas. Visose srityse bus per daug emocijų, blaškymosi, todėl ne viskas gali kaip reikiant pavykti. Tikriausiai rūpės neišspręstos buitinės ar finansinės problemos. Vertėtų pagalvoti apie permainas.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis