Kai pritrūksta idėjų: viena suknelė – trys skirtingi deriniai pavasariui (FOTO)

Kiekviena moteris savo spintoje galėtų rasti laisvo modelio, minimalistinę suknelę, kuri, pritrūkus idėjų, kaip ją vilkėti, buvo pakabinta į mažiausiai matomą vietą.

Greičiausiai neegzistuoja proga, kuriai tokia suknelė netiktų, todėl būtų tikra nuodėmė ją pamiršti. Nekantriai laukiant tikrojo pavasario, lietuviško prekių ženklo „Buboo“ įkūrėja Erika Puodėnienė kviečia improvizuoti ir pristato tris derinius su ta pačia suknele.

„Įsitikinimas, kad stilingai moteriai tos pačios suknelės vilkėti kelis kartus nevalia, tėra paprasčiausias mitas. Kuo paprastesnis suknelės dizainas, tuo lengviau ją pritaikyti įvairioms progoms, todėl drąsiai improvizuokite ir ieškokite naujų derinių – pamatysite, kiek daug galima išspausti iš vienos stilingos suknelės. Keičiant aksesuarus, rankines, batus ir derinant kitus drabužius, suknelė gali atgyti naujai, o jūs nustebinsite net tuos, kurie jau ne kartą matė ją vilkint“, – patarimais dalinasi E. Puodėnienė.

Pasak jos, norint suknelę vilkėti kelis kartus ir atrodyti nepriekaištingai, geriau rinktis minimalistinį stilių ir klasikinį, o ne ekstravagantišką kirpimą, taip pat – atkreipti dėmesį į rūbo kokybę. Šį kartą kūrėja pristato tris derinius su pavasario kolekcijose karaliaujančios violetinės spalvos suknele.

Išsigelbėjimas – odinis švarkelis

Pavasaris dažnai reiškia suknelių sezono pradžią, tačiau vėsūs ir lietingi orai kaskart sukelia galvos skausmą ieškant, ką užsimesti ant pečių, kad nesušaltum. Tada tikru išsigelbėjimu tampa odinis švarkelis, kuris jau eilę metų laikomas „must have“ rūbu ir be abejonės kabo kiekvienos „fashionistos“ spintoje. Dar daugiau: turbūt nėra tokios suknelės, prie kurios šis rūbas netiktų, todėl beveik nėra šansų prašauti pro šalį.

Gamintojo archyvas

Prie itin elegantiškos suknelės priderinus odinį švarkelį, derinį puikiai papildys masyvūs kerziniai ar sportiniai batai. Taip pat – dideli apvalūs auskarai ir kojinės virš kelių. Tai pakankamai universalus derinys, todėl išskirtinai atrodysite eidama su draugėmis į filmą ar vakare į pasimatymą.

Pavasario spintos karalius – kardiganas

Drąsiai galite improvizuoti ir su kardiganu, priekyje susiaučiamu megztiniu. Tapęs madingos spintos akcentu, jis kartu yra nepakeičiamas rūbas, kai orai dar nelepina, o atrodyti stilingai vis vien norisi. Jokiu būdu nepamirškite spalvų – jei pasirinkote violetinės spalvos suknelę, puikiai derės pilkas arba stambiais raštais puoštas kardiganas.

R. Tamkevičiūtės nuotr.

Toks derinys idealiai tinka pasipuošti namuose laukiant svečių, nes jausitės patogiai ir stilinga vienu metu. Prie minimalistinės suknelės priderinusi jaukų „oversized“ megztinį ir apsiavusi batus su platforma ar sportinius batelius būsite kaipmat pasiruoši keliauti į darbą ar aplankyti seniai matytų bičiulių.

Dėmesio atneš batai aukščiau kelių

Tą pačią suknelę be abejonės galima vilkėti ir vakarėlyje ar pasipuošti per šeimos šventę. Tačiau jei norite atrodyti išskirtinai, svarbu paieškoti, kaip deriniui suteikti charakterio – tuomet į pagalbą ateina ryškesnis makiažas, aksesuarai ir avalynė.

R. Tamkevičiūtės nuotr.

Iš mados tendencijų kol kas niekur nesitraukia batai aukščiau kelių, kurie itin mėgstami dėl savybės efektingai ilginti kojas. Prie pasirinktos suknelės priderinus šią avalynę – dėmesys garantuotas, tačiau nemažiau jo sulauksite avėdama klasikinius aukštakulnius batelius. Nepamirškite ir masyvaus ar minimalistinio stiliaus papuošalo bei prie aprangos derančio vakarinio makiažo, o tada – pirmyn rinktis komplimentų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis