8 patarimai, padėsiantys grąžinti aistrą jūsų santykiams

Ar jūs jaučiate begalinę meilę savo partneriui ir galėtumėte padaryti viską dėl jo? Tačiau ar pagalvojate, kad mieliau stipriai apsikabintumėte nei aistringai pasimylėtumėte? Jei jums tiesiog gera būti kartu, gera kalbėti, bet visiškai nenorite eksperimentuoti lovoje, tai šis straipsnis kaip tik jums.

Atviri pokalbiai

Visų pirma norint išlaikyti artumą ir aistrą lovoje, reikia pasiekti intymumą tiesiog bendravime, kalbant vienas su kitu. Ne veltui sakoma, kad vyrui susijaudinti reikia vos kelių minučių, o moteriai tam reikia visos dienos. Jūsų bendravimo kokybė ir santykių kokybė nulemia ir jūsų seksualinį gyvenimą. Kai pora yra atvira, bendrauja ir kalbasi apie viską, tai jai daug lengviau kalbėti ir apie intymius norus, troškimus, pasipasakoti savo svajones.

Taip pat labai svarbu nesijuokti iš partnerio norų, jų nekritikuoti. Žinoma, nereikia ir kito partnerio versti daryti tai, kas jam yra nepriimtina. Taigi visur reikia atrasti viduriuką, bet jį įmanoma rasti tik bendraujant ir diskutuojant. Mano patarimas būtų suorganizuoti romantišką vakarienę ir ją pradėti tiesiog nuo pokalbių apie vienas kitą, o vėliau padiskutuoti apie vienas kito erotines fantazijas ir norus.

Dažniau laikykite vienas kitą už rankos

Pasak Dr. Kory Floydo, laikantis rankomis, apsikabinus ar liečiant vienas kitą išsiskiria oksitocinas, kuris sukelia raminanti jausmą. Tyrimai rodo, kad jis taip pat išsiskiria orgazmo metu, be to, fizinis malonumas mažina streso hormonus. Kodėl gi nepradėjus vėl vaikščioti susikibus už rankų kaip ir pirmais draugystės metais? Stenkitės kiek galima dažniau vienas kitą liesti, ne tik sekso metu, bet ir tiesiog žiūrint TV. Tokiu būdu pajusite didesnį tarpusavio artumą.

Nepamirškite išorinio grožio

Žinau, kad namie labai patogu vaikščioti su nutrintais treningais, būti susivėlus ar nesiprausus. Tačiau tai tikrai neįneš aistros į poros santykius. Todėl reikėtų išmesti visus nuskalbtus namų rūbus ir tiek moteriai, tiek vyrui rasti patogius, bet gražius namų rūbus. Beje, šlapinimasis prie atidarytų durų irgi nėra pats seksualiausias dalykas.

Komplimentai

Pradėkite sakyti partneriui, koks jis ar ji gražus, kaip jums gera su juo. Parodykite antrai pusei, kad ja žavitės. Taip pat girkite partnerį, kai jis padaro kažką gero, kai stengiasi dėl jūsų, padėkokite ir įvertinkite. Po gerai kartu praleisto laiko pasakykite, kaip jums buvo gera ir kaip vertinate bendrą laisvalaikį.

Bendri pomėgiai

Atraskite naują bendrą užsiėmimą, kuris jus suartins. Tai gali būti slidinėjimas, sportas kartu, o gal ekstremalus važinėjimas keturračiais. Bendri pomėgiai suartina ir suteikią bendrumo jausmą. Taip pat jie padės išeiti iš užsisukusios rutinos ir leis pabendrauti kitoje aplinkoje.

Pabėgimo savaitgaliai

Mūsų smegenys patiria daugiau malonumo, kai jo reikia palaukti, kai malonumo gavimas užsidelsia. Pradėkite kalbėtis apie seksą, dalinkitės fantazijomis ir pradėkite organizuoti romantiškus pasibuvimus tik dviese. Jei turite vaikų, tai bent vieną savaitgali per mėnesį palikite vaikus tėvams ar auklei ir skirkite laiko tik vienas kitam. Tokio savaitgalio metu pamirškite darbus, pabėkite nuo rutinos ir mėgaukitės vienas kitu. Visą dėmesį skirkite mylimajam, bendraukite, mėgaukitės vienas kito kompanija ir romantiškai leiskite laiką. Stenkitės pokalbių metu sužinoti kažką naujo apie savo partnerį.

Turėkite savo intymaus laiko ritualus, atskirkite intymumą nuo rutinos

Planuokite intymumo laiką ir miegamajame nekalbėkite apie buities problemas. Miegamajame pamirškite rutiną, viską, kas įprasta, ir tegu šioje vietoje negalioja jokios santūrumo taisyklės. Grįžkite į tuos laikus, kai vis norėdavote išbandyti kažką naujo....

SMS

Kai esate atskirai, pradėkite rašyti sms. Parašykite, kad pasiilgote, kad mylite... Nepamirškite parašyti, kaip buvo gera praėjusią naktį kartu. O gal net nusiųskite viliojančią nuotrauką?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis