K. Glušajevas atvirai apie santuoką su G. Latvėnaite: pasipiršome vienas kitam

Nors aktorius ir režisierius Kirilas Glušajevas atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą nėra linkęs, šį kartą televizijoms žiūrovams jis atskleis, nuo ko prasidėjo jo ir aktorės Gintarės Latvėnaitės meilės istoriją.

Garsus vyras papasakos apie jų neeilines piršlybas bei vestuves LNK laidoje „Kitu kampu”.

Menininkų pora kartu jau nuo 2010 m. Tiesa, viešai kalbėti ir skelbti apie savo santykius aktoriai niekada nenorėjo, mat turi visai kitokį požiūrį į santykius bei meilę. „Aš esu geras vyras todėl, kad ji mane myli”, – pokalbio metu sakys K. Glušajevas.

Aktorius laidoje papasakos, kad pirmą kartą būsima žmona susižavėjo dar jiems net nepažįstant vienas kito: „Su draugu atėjau į Vilniaus Mažąjį teatrą, į spektaklį „Madagaskaras”. Gintarė vaidino pagrindinį vaidmenį. Mes pažiūrėjome spektaklį ir aš jau išeidamas draugui pasakiau: „Štai tokios moters man reikėtų į žmoną ir ji bus mano žmona”. Praėjus septyneriems metams po to, mes pradėjome susitikinėti”.

Anot pašnekovo, pajutę, kad nori savo santykius sutvirtinti vestuvių įžadais, jie pasipiršo vienas kitam. „Nuėjome į juvelyrikos parduotuvę, tylėdami išsirinkome po žiedą, nuėjome į mišias ir vienas kitam mintyse suvaidinome vestuvinę ceremoniją. Tai buvo mūsų piršlybos ir jos vyko be kažkokio specialaus ritualo. Tai buvo improvizuotas, nesusitartas dviejų širdžių susiliejimas”, – antradienio laidoje prisimins K. Glušajevas.

Giedrius Savickas ir Gintare Latvenaite filme
Giedrius Savickas ir Gintare Latvenaite filme
M. Zaleno nuotr.

Žinia apie aktorių santuoką žiniasklaidą pasiekė taip pat netikėtai. Apie iškilmingą ceremoniją ar kitus pramogų pasauliui būdingus vestuvių atributus aktorių pora nė negalvojo. „Mūsų vestuvės, teatro kalba kalbant, buvo labai kamerinės. Labai mažai žmonių, mažos erdvės, maža šventykla. Buvo tik savi”, – pasakos K. Glušajevas.

Šiuo metu pora augina sūnų, o iš pirmosios santuokos G. Latvėnaitė su aktoriumi Ramūnu Cicėnu yra susilaukusi dar dviejų sūnų. Pasak K. Glušajevo, jie yra viena didelė šeima. „Mes neskirstom vaikų – jie iš pirmos ar iš antros santuokos. Mes esam šeima ir tuo viskas pasakyta. Atsiradus vaikams, aš tapau labai žingeidus, pradėjau mokytis kiekvieną dieną, kiekvieną minutę”, – sakys aktorius.

Kaip aktoriai puoselėja darnius santykius? Anot K. Glušajevo, koks yra gražios santuokos receptas? Galų gale, kokių sunkumų pora patiria?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis