Plaukų stilistės R. Morozovienės salone – šukuosenų šou

Dešimtus metus skaičiuojantis plaukų stilistės Rūtos Morozovienės valdomas grožio salonas pristatė savo naują pavadinimą „Cut Code“.

Susipažinti su salono naujienomis prekybos ir pramogų centre „Ozas“ susirinko nuolatiniai jo klientai, tarp kurių – TV laidų vedėja Laura Imbrasienė, menininkė Agnė Kišonaitė, atlikėjos Ingrida Martinkėnaitė, Rasa Kaušiūtė, stilistas Joringas Šatas, „Mis Lietuva“ titulo savininkė Gritė Maruškevičiūtė.

Organizatorių nuotr.

Jiems žvaigždžių plaukų stiliste tituluojama Rūta pristatė privataus prekės ženklo „Cut Code“ plaukų priežiūros priemonių liniją, kurią pirmieji išmėgino modeliais renginyje tapę krištolinio balso savininkė Vaida Genytė, vieno iškiliausių šalies tenorų žmona Erika Vitulskienė, atlikėjai Povilas Meškėla, Vladas Kovaliovas ir Gabrielius Vagelis.

Erika Vitulskienė
Erika Vitulskienė
Organizatorių nuotr.

„Sprendimą keisti salono pavadinimą ir pradėti dirbti individualiai priėmiau, atsižvelgdama į ilgametę darbo patirtį ir, visų pirma, į salono nuolatinių klientų poreikius. Ir iki šiol visas mano bei kolegių dėmesys buvo skiriamas jiems – didžiąją dalį mūsų klientų pažįstame jau ne vienerius metus, žinome jų pageidavimus, norus, subtilias plaukų savybes. Tai skatina kasdien tobulėti. Tuo pačiu norisi toliau plėtoti ir stiprinti tai, kas per darbo metus sukurta, o naujas salono pavadinimas tam dar labiau įpareigoja“, – sako šukuosenų meistrė Rūta Morozovienė.

Povilas Meškėla
Povilas Meškėla
Organizatorių nuotr.

Rūtos ir jos kolegių rankoms savo plaukus patiki televizijos projektų dalyviai, vedėjai – Jurgita Jurkutė-Širvaitė, Ieva Stasiulevičiūtė, Gabrielė Martirosianaitė, Rūta Lukoševičiūtė ir kiti. „Cut Code“ meistrai dirbo tokių projektų kaip „Eurovizija“, „Šok su manimi“, „Chorų karai“, „Mes pačios“, „Padėkime augti“, „Dainuoju Lietuvą“ užkulisiuose.

Vaida Genytė
Vaida Genytė
Organizatorių nuotr.

Sukvietusi nuolatinius klientus į pavadinimą pakeitusį saloną, R. Morozovienė jiems taip pat pristatė Italijoje gaminamą privataus prekės ženklo „Cut Code“ plaukų priežiūros priemonių liniją, kurią sudaro šampūnas, kaukė ir aliejus.

Gabrielius Vagelis
Organizatorių nuotr.

„Ne vienerius metus rūpindamasi klientų plaukais, matau, ko jiems labiausiai trūksta. Neatsitiktinai vieno seminaro Italijoje metu įsidėmėjau vietos gamintojus – nedidelį, šeimos valdomą fabriką, kuriame gaminama natūrali, plaukus puoselėjanti, maitinanti kosmetika. Padedant Italijoje gyvenančios lietuvės, pradėjome su jais bendradarbiavimą ir šiandien, kartu su nauju salono pavadinimu, Lietuvoje pradedame prekybą mūsų prekės ženklo plaukų priežiūros priemonėmis“, – sako R. Morozovienė.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis