Savaitės horoskopas: laukia geros naujienos

Astrologinė prognozė savaitei, lapkričio 6-12 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Tai bus rami ir turininga savaitė, jei tik apgalvosite savo žingsnius, neskubėsite teikti išvadų. Pirma išsiaiškinkite, kas vyksta, o tik paskui spręskite, ką daryti toliau. Kartais padeda intuicija, tačiau, būna, jos sufleravimas nėra aiškus ir ne iš karto pavyksta teisingai ją suprasti. Lengva susimaišyti, geidžiamą priimti už tikrą ir suklysti.

Galimi pasiekimai moksle, ypač ryškūs jie kalbant apie tiksliuosius mokslus. Nuoširdumas ir kantrybė padės susigaudyti neaiškiuose dalykuose, leis judėti toliau. Galima spręsti organizacinius ir administracinius klausimus, tvarkyti tiek savo, tiek svetimus reikalus. Tarpininkams – galimybė neblogai uždirbti.

Šį savaitė palanki ir kalbant apie bendravimą, naujas pažints. Vis tik turėkite omenyje: dabar nereikia stengtis sudaryti gerą įspūdį, pabrėžti savo privalumus. Būkite savimi, būkite natūralūs ir jus būtinai įvertins.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Šią savaitę gali pavykti susitarti dėl norimo užsakymo, informacijos, pervežimo. Pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, nes dėl aplaidumo bus itin lengva prarasti kolegų, klientų pasitikėjimą. Į savaitės pabaigą stiprės romantikos ir nuotykių alkis. Kažkuo galite padaryti stiprų įspūdį gerbėjams. O galbūt jums labai rūpės studijų reikalai, kelionės. Tuomet naudos duos naršymas internete. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

JAUTIS

Ši savaitė pažadins norą dirbti, tvarkytis, rūpintis grožiu, sveikata. Jeigu ieškote uždarbio šaltinio, būsite itin aktyvūs. Ir išties turėtų neblogai sektis tiek darbe, versle, tiek santykiuose su žmonėmis. Savaitgalis bus buitinis, tvarkysitės, rūpinsitės šeima. Visgi rūpės ir pramogos, pasimatymai, nuotykiai. Bus progų užmegzti bei atnaujinti pažintis. Jei turite vaikų, prioritetą teikite jiems. Jie bus dėkingi už bendrą laisvalaikį.

DVYNIAI

Šią savaitę būsite tokie aktyvūs ir patrauklūs, kad lengvai atsidursite dėmesio centre. Turėsite gana daug darbo ir rūpesčių, bet visus vargus atpirks pasiektas norimas rezultatas. Pravers pasiūlymai ir patarimai, kaip moderniau ir pigiau kažką įsirengti, pertvarkyti. Seksis gerinti gyvenimo sąlygas. Savaitgalį jus itin trauks graži aplinka, maloni draugija. Gana nesunkiai įsiminsite naują informaciją. Galima ypatinga pažintis.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio pora dienų bus nepalankios aktyviai praktinei veiklai, bet tiks ieškoti dvasingumo, užsiimti menu, rūpintis sveikata. Antra savaitės pusė žada atlygį už atliktą darbą, suteiktą paslaugą arba pavyks aptarti būsimą darbų įvertinimą, įsidarbinimą. Savaitgalį jums turėtų patikti bendrauti, apsipirkinėti ir pan. Ginčas su kaimynu ar giminaičiu turbūt baigsis susitaikymu. Tik nenumokite ranka į pažadus, taisykles.

LIŪTAS

Ši savaitė gali lemti pokyčius verslo, profesijos srityje. Turėtumėte sulaukti ir kritikos, ir tikro draugiškumo, paramos. Galite sudalyvauti bohemiškame arba labdaringame renginyje. Jums reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į savo psichologinę būseną ir sveikatos būklę. Savaitgalį jums gali labai parūpti reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, remontu, norimų prekių, paslaugų paieška. O jeigu ne, tuomet jums norėsis palepinti save ir kitus gardumynais, malonumais.

MERGELĖ

Šią savaitę geriau seksis, jei dirbdami rimtai įsigilinsite į dokumentus, gautus duomenis, informaciją. Pernelyg neuždelskite ir nesielkite biurokratiškai. Gali nudžiuginti naujos pažintys, visuomeninė veikla, seksis komandinis darbas. Tausokite sveikatą. Savaitgalį pravartu patinginiauti. Venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių darbų. Pasirūpinkite, kad niekas neblaškytų, jei turite kūrybinio darbo ar norite pabūti vieni.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio gali būti aktualu gilintis į teisinius klausimus, įstatymus, globalines problemas, filosofines tiesas. Galite sulaukti svarbių žinių iš užsienio, oficialios institucijos ar pan. Galbūt sublizgėsite intelektinėje veikloje. Nenumokite ranka į keistą vaikų elgesį. Savaitgalis bus nuotaikingas, ypač jei susitiksite su draugais ir nevengsite įdomių pažinčių. Jus gali suintriguoti atsiskleidę slapti motyvai to žmogaus, kuris jus domina, o nuvilti - apkalbos, klastos.

SKORPIONAS

Šią savaitę jums nuriedės akmuo nuo širdies, nes pagaliau spręsis skolų ar kitokie nuosavybės, draudimo, mokesčių, verslo investicijų klausimai. Galbūt sulauksite realios paramos. Mokslo srityje kai kas pavyks sklandžiai, o kita nelabai. Gali išryškėti dalykai, kurių anksčiau nepastebėjote. Savaitgalį parūps kelionės, mokslas, renginiai ir pan. Galbūt teks bendrauti su žmonėmis, atvykusiais iš toli, arba pasakoti kelionių įspūdžius ir planus.

ŠAULYS

Šią savaitę po vienokio ar kitokio santykių aiškinimosi pelnysite aplinkinių supratimą. Regis, tai įneš konkretumo į situaciją ar perspektyvas. Paskubėkite sutvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, nuosavybe. Galbūt gausite žinių, susijusių su studijomis, juridinėmis ar politinėmis aktualijomis. Savaitgalį puikiai pailsėsite, jeigu užuot politikavę ir nuolat ką nors dirbę, atitrūksite nuo rutinos, paskirsite pasimatymą ar virtualiai pabendrausite su įdomiu asmeniu.

OŽIARAGIS

Šią savaitę darbe gali būti pareikalauta daugiau tvarkos ir disciplinos. Gali susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių požiūriai bei interesai, labiau jausis konkurencija. Bendraudami nesiremkite išankstine nuomone, tuomet netrukus daug ką išvysite taip, kaip yra iš tikrųjų. Savaitgalį daugiausia dėmesio skirsite piniginiams, turtiniams reikalams. Tuo pačiu norėsis kažko nepaprasto, slaptų potyrių, pramogų, gardumynų.

VANDENIS

Šią savaitę gali atsirasti naujas pomėgis ar susižavėjimo objektas. Galbūt kažkuo nustebins vaikai. Nors atrodysite darbštūs, dalykiški, kažkas klostysis ne pagal planą. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus, santykių darbe problemas. Pažvelkite į situaciją kuo objektyviau. Savaitgalį geriausia būtų viską daryti kartu su partneriu ir bent dalį laisvalaikio organizavimo iniciatyvos perleisti kitiems. Regis, mintys suksis ir apie mokesčius, investicijas, skolas.

ŽUVYS

Šią savaitę itin svarbūs bus ryšiai su artimais žmonėmis, tarpusavio pagalba. Vis labiau norėsis pasinerti į kūrybos gelmes arba romantiškus jausmus. Būsite nusiteikę siekti savirealizacijos, plėsti akiratį. Pavyks geriau įsilieti į kolektyvą, grupę, jeigu jums tai aktualu. Savaitgalį gali atsirasti aibė darbų arba neplanuotai daug dėmesio teks skirti naminiams gyvūnams ir artimiems žmonėms. Jeigu kur nors vyksite, netikėtumai tykos kelyje. Nepraraskite budrumo.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis