Kunigas Ričardas Doveika: taip, aš mylėjau moterį

Andrius Mamontovas, Džordana Butkutė, Ričardas Doveika ir kiti atskleis, kaip tapti pačiais geriausiais ir kokia visuotinio pripažinimo kaina.

Ketvirtadienio vakarą LNK laidoje „Valanda su Rūta” ryškiausios Lietuvos asmenybės atvirai pasakojo apie savo gyvenimus.

Žinomas kunigas Ričardas Doveika pirmą kartą viešai prisipažino kad buvo įsimylėjęs moterį. Draugavo, vaikščiojo į pasimatymus, tačiau pašaukimas tarnauti Dievui buvo stipresnis už meilę moteriai. Po kiek laiko jam pačiam teko sutuokti buvusią mylimąją.

„Per vestuves šokau su nuotaka. Tada jai pasakiau, o juk tai galėjo būti mudviejų valsas…”, - apie nelengvus gyvenimo pasirinkimus prabils dvasininkas.

Jaunuosius dažnai tuokiantis kunigas papasakos, kad dabar vestuvės neretai tampa sandėriu. Ir tai nėra gerai.

LNK

Režisierė Dalia Ibelhauptaitė prisipažino, kad jaunystėje žudėsi net keturis kartus ir nė karto dėl meilės. Šiandien ji įsitikinusi - jei ne režisūros studijos Maskvoje, ji greičiausiai nebūtų tiek daug pasiekusi režisierė. „Dirbau iki alpimo ir įrodinėjau, kad ne tik vyras, bet ir moteris gali būti talentinga režisierė”, - apie nepedagogiškus, ar net žiaurius studijų metodus laidoje pasakojo Dalia.

Keturių vaikų mama Austėja Landzbergienė sako, kad namų šeimininkės vaidmuo - ne jai. „Puikiai pamenu momentą, kai supratau, kad negaliu apsiriboti tik vaikų auginimu. Kai namo grįžęs mano vyras Gabrielius rado mane verkiančią su pimagimiu ant rankų, pratrūkau: aš tiek galiu nuveikti gero šiame pasaulyje, bet visą dieną keičiu sauskelnes!“, - prisipažino viena įtakingiausių visuomenininkių išrinkta moteris.

Žinomo politiko žmona sako, kad kurti verslą, o ne sėdėti su vaikais, yra jų šeimos susitarimas. Priešingu atveju, mes visi būtume nelaimingi, - įsitikinusi daugiavaikė motina.

Muzikantas Andrius Mamontovas pasakojo, kad tėvai buvo prieš muzikanto karjerą. „Jie svajojo, jog tapčiau mediku. Tik po daugelio metų, kai aš suvaidinau Hamletą, tėvas man pasakė: „Žinai, gal ta tavo „Laužo šviesa“ visai ir nieko“, - pasakos muzikantas.

Dainininkė Džordana Butkutė irgi prabilo apie skaudžius išgyvenimus. Apie tai, kaip ilgai teko kentėti vyro kumščius ir didelę gėdą prisipažinti ne tik, kad yra smurto auka, bet ir alkoholikė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis