„Misis Visata” konkurse Lietuvai atstovaus užsienyje gyvenanti gražuolė

Tarp Londono, Turino ir Monako gyvenančią Aistę Mariją Žukauskaitę (32 m.) konkurse dalyvauti įkalbėjo žavioji Reda Karosienė, kuri yra viena konkurso organizatorių.

Jau netrukus, rugsėjo antrą dieną, Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) įvyks jubiliejinis, 40-tasis konkursas „Misis Visata”, kuriame tarp gražiausių pasaulio moterų pasirodys ir užsienyje gyvenanti lietuvė Aistė Marija Žukauskaitė, konkurse atstovausianti Lietuvai.


Aistė Marija Žukauskaitė, asmeninio allbumo nuotr.

Kaip pasakojo Aistė Marija, konkurse dalyvauti ją įkalbėjo Reda Karosienė, kuri pati yra grožio konkurso „Misis Lietuva ‘94” laimėtoja.

„Pasirodyti tarp gražiausių pasaulio moterų, pristatyti Lietuvą, o tuo pačiu atkreipti milijonų žiūrovų dėmesį į pasaulio problemas man – didžiulė garbė,” – atviravo šiuo metu konkursui aktyviai Londone besiruošianti A. M. Žukauskaitė.



Aistė Marija Žukauskaitė, asmeninio albumo nuotr.

Šių metų grožio konkurso tema – veržlios, aktyvios, intelektualios moterys, kurios gyvenime sugeba rūpintis ne tik savo šeima, tačiau ir aplinkiniais.

„Misis Visata” konkurse kviečiamos dalyvauti 25-45 metų moterys iš 84 pasaulio šalių, kurios aktyviai dalyvauja vietinėse bendruomenėse, užsiima labdaringa veikla, kuria verslus bei tarptautinio bendradarbiavimo galimybes.

Kaip pasakojo A. M. Žukauskaitė, pirmasis ir svarbiausias konkurso „Misis Visata” etapas – vieša kalba, kurios metu veikli moteris atkreips žiūrovų iš viso pasaulio dėmesį į ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje opią smurto šeimoje problemą.


Aistė Marija Žukauskaitė, asmeninio albumo nuotr.

Kalbos metu Aistė Marija vilkės „WhipDress” ir italų dizainerės kurtą suknelę, atspindinčią penkias moters emocijas. Po konkurso planuojamas paskelbti suknelės aukcionas, kuriame surinkti pinigai bus skirti labdaros organizacijai „Vilniaus Moterų Namai”, padedančiai nuo smurto šeimoje nukentėjusioms moterims.

32-ejų Aistė Marija Žukauskaitė kartu su partneriu gyvena tarp Londono, Turino ir Monako. Moteris aktyviai užsiima labdaringa veikla. Lietuvoje Aiste Marija neseniai dalyvavo labdaringame bėgime „We Run Vilnius”.


Aistė Marija Žukauskaitė su draugu, asmeninio albumo nuotr.

Aukoti Lietuvoje nuo smurto šeimoje nukentėjusioms moterims galės ir lietuviai. Tai padaryti jau nuo šio ketvirtadienio galima internetiniame puslapyje WhipDress.com. Visi surinkti pinigai keliaus tiesiai į labdaringos organizacijos „Vilniaus Moterų Namai” sąskaitą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis