Šios tinklaraštininkės stilius suteiks nemenką atostogų stiliaus įkvėpimą

Lucy Williams ilgą laiką dirbo mados žurnaluose, tačiau vėliau šį darbą metė ir tapo profesionalia kelionių ir gyvenimo būdo tinklaraštininke. Dabar jos gyvenimas – tai vakarėliai, produktų pristatymai ir nesibaigiančios kelionės, kuriose jauna moteris demonstruoja vis naujus, stilingus drabužių derinius. Iš jų įkvėpimo galite pasisemti ir jūs.

Didelė L. Williams tinklaraščio bei „Instagram“ paskyros dalis yra skirta kelionėms. Ji visus metus keliauja į šiltas, egzotiškas šalis, taigi yra puikiai įvaldžiusi atostogų stiliaus meną. Portalui thetimes.co.uk ji atskleidė, kad didžiausia jos stiliaus paslaptis – subtilus nerūpestingumas: „Aš visada atrodau lyg mano stilius nebūtų iki galo išbaigtas. Manau, atostogų garderobas turėtų būti sudarytas iš pagrindinių, klasikinių drabužių ir kasmet vis papildomas keliais naujais gaminiais, padedančiais jiems suspindėti. Kai keliauju, noriu aprangai skirti kuo mažiau pastangų, renkuosi audinius, kurie maloniai liečiasi prie odos: šilką, liną, medvilnę.“

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on Jun 22, 2017 at 9:57am PDT

Štai trys drabužiai, kuriuos jauna moteris rekomenduoja su savimi pasiimti keliaujant atostogauti:

LENGVAI KRENTANTYS MARŠKINIAI

Pasak L. Williams, dažna mūsų pamiršta, kad šis klasikinis drabužis puikiai tinka ir atostogoms.Ji marškinius vilkėti siūlo su plačiais šortais vakare bei prasegtus, kartu su maudymosi kostiumėliu dieną. Rinkitės lengvus, natūralius audinius, jie leis odai kvėpuoti.



A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on Feb 25, 2017 at 9:24am PST

PLAČIOS KELNĖS

Plačios kelnės tinka ir kelionėms, ypatingai jei atostogaujant mėgstate pasivaikščioti ir apžiūrėti lankytinas vietas. Ryškios kelnės puikiai atrodo prie tinklaraštininkės mėgstamų paprastų, baltų marškinėlių ir įspiriamų odinių batelių.


A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on Sep 17, 2016 at 11:48am PDT



SUSIAUČIAMA SUKNELĖ

Raštuota, susiaučiama suknelė yra ne tik labai madinga, bet ir vienas universaliausių atostogų drabužių. Ją vilkėti galima ant bikinio dieną, su smulkiais papuošalais vakare ar ant pečių užsimetus patogų švarką keliaujant namo.


A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on Jul 2, 2016 at 12:03pm PDT


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis