Pakaitinė motinystė – žvaigždžių įgeidžiai ir išpildytos svajonės

Vienas žymiausių ir brangiausiai apmokamų pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo (32 m.) antrą kartą tapo tėvu. Prieš kelias dienas sporto žvaigždė socialiniuose tinkluose pasidalino surogatinės motinos pagimdytų dvynių nuotrauka. Tačiau tokių istorijų sporto ir šou pasaulyje – gausu.

Christiano Ronaldo

Vida Press

Ne paslaptis, kad geriausiam pasaulio futbolininkui netrūksta moterų dėmesio. Jis laikomas ir vienu išvaizdžiausiu planetos sportininku. Vis dėlto jo tėvystė apgaubta paslapties šydu. Christiano turi septynerių metų sūnų Christiano Jaunesnįjį, kurį, kalbama, taip pat pagimdė pakaitinė motina. Pats sportininkas nekomentuoja šių gandų ir teigia, sūnui užaugus papasakos jam visą tiesą. Gimus pirmajam sūnui spaudoje pasirodė informacija, neva savo tapatybės nepanorėjusi atskleisti moteris perleido visas vaiko globos teises geriausiam planetos futbolininkui.

Vida Press

Kodėl vyrui prireikė surogatinės motinos pagalbos, lieka paslaptimi. Mat šiuo metu futbolininkas susitikinėja su 23-ejų metų modeliu Georgina Rodriguez, kuri, kaip teigia porai artimi šaltiniai, jau laukiasi jųdviejų dukros. Naujagimius dvynius – dukrą Evą ir sūnų Mateo – futbolo žvaigždei praeitą ketvirtadienį pagimdė surogatinė motina iš JAV. Išplatinęs nuotrauką Christiano parašė: „Negaliu atsidžiaugti laikydamas dvi naujas gyvenimo meiles“.

Nicole Kidman

Vida Press

Šios Holivudo žvaigždės kelias į motinystę taip pat buvo kupinas išbandymų. Kurį laiką negalėję susilaukti vaikų, jie drauge su buvusiu sutuoktiniu Tom'u Cruise'u įsivaikino Connorą ir Isabellą. Kalbėta, kad skyrybų metu aktorė patyrė persileidimą. Žaizdas išgydyti padėjo nauja meilė – kantri dainininkas Keith'as Urban'as.

Vida Press

2008 metais Nicole sėkmingai pagimdė dukrą Sunday. Po dviejų metų surogatinė motina šeimai padovanojo antrąją dukrą Faith. Pora ilgą laiką šį nėštumą laikė paslaptyje. Tačiau po gimdymo išplatino jautrų pranešimą išreikšdami begalinį dėkingumą moteriai, išnešiojusiais ir pagimdžiusiai jų dukrą.

Elizabeth Banks

Vida Press

Aktorė labai norėjo pati išnešioti kūdikį ir ilgai nesiryžo pakaitinei motinystei. Apsispręsti padėjo kitų motinų patirtis ir pasakojimui, kaip po gimdymo jos iškart pamiršdavo nėštumą ir pasinerdavo į motinystės rūpesčius. Kai pagrindiniu tikslu tapo vaikas, o ne pats nėštumas, buvo lengviau apsispręsti.

Vida Press

Drauge su sutuoktiniu Max'u Handelman'u Elizabeth augina du sūnus – Felix'ą ir Magnus'ą. Aktorė neslepia laimės ir teigia, kad pakaitinė motinystė suteikė jų gyvenimui pilnatvės ir leido išsipildyti karščiausiam troškimui.

Giuliana Rancic

Vida Press

Šiai TV žvaigždei likimas nepašykštėjo smūgių. Prieš keletą metų moteriai buvo diagnozuotas krūties vėžys ir atliktos krūtų šalinimo bei rekonstrukcijos operacijos. Po ilgo gydymo Giulianai bei jos vyrui Bill'ui taip ir nepavyko susilaukti atžalų. Pora ryžosi surogatinei motinystei ir 2012 metai pora jau sūpavo sūnų Duke'ą.

Vida Press

Šeima buvo nusiteikusi turėti ir daugiau vaikų. Nėštumo metu jie užmezgė artimą ryšį su pakaitine motina ir vėliau bandė dar kartą su jos pagalba susilaukti vaikų. Deja, visi bandymai baigėsi persileidimais. Šiuo metu pora svarsto įsivaikinimo galimybes. Pasak Giulianos, susilaukus Duke'o jos požiūris į įvaikinimą pakito ir moteris linkusi suteikti laimę ne tik savo biologiniam vaikui.

Jimmy Fallon'as

Vida Press

Žymus JAV televizijos vedantysis su žmona Nancy taip pat susidūrė su vaisingumo problemomis. Pora ne kartą patyrė persileidimą ir kaskart šie išgyvenimai sukeldavo vis daugiau skausmo. Šįkart šeima nusprendė laikyti viską paslaptyje ir apie pakaitinę motiną papasakoti gimus vaikams.

Vida Press

Jie pristatė artimiesiems moterį, išnešiojusią jųdviejų dukras Winnie ir Frances.

Sarah Jessica Parker

Vida Press

Kultinio serialo ir filmo „Seksas ir miestas“ žvaigždė drauge su vyru aktoriumi Matthew Broderick'u 2002-aisiais susilaukė sūnaus James'o Wilkie. Tačiau antrą kartą pastoti moteriai taip ir nepavyko.

Vida Press

2009 metais aktorė patvirtino, kad laukia šeimos pagausėjimo su pakaitinės motinos pagalba. Išvarginta nuolatinių bandymų ir lūkesčių šeima buvo apdovanota dvigubai. Aktoriams gimė dvynės Marion ir Tabitha.

Tyra Banks

Vida Press

Šis supermodelis ir TV laidų žvaigždė ilgą laiką kovojo su nevaisingumu. Moteris išbandė įvairius gydymo būdus, tačiau galų gale pasirinko pakaitinę motinystę. Tai 2015 metais padėjo jai ir širdies draugui Erikui Aslai susilaukti sūnaus Yorko Bankso Aslos.

Vida Press

Pasidalindama naujagimio nuotrauka „Instagram“ tinkle Tyra rašė: „Jis turi mano pirštelius ir dideles akis bei tėčio lūpas bei smakrą. Dėkojame angelui – moteriai, kuri išnešiojo mūsų berniuką, ir meldžiamės už visus, laukiančius savo stebuklo“.

Homoseksualios poros

Šou pasaulyje gausu netradicinės orientacijos porų ir oficialių šeimų. Natūraliai susilaukti palikuonių jiems nelemta, tad surogatinė motinystė padeda išpildyti tokių porų svajones.

Vida Press

Tokiu būdu vaikų susilaukė dainininkas Elton'as John'as, kuris drauge su sutuoktiniu David'u Furnish'u augina du sūnus – Elijah ir Zachary. Abu vaikus pagimdė ta pati moteris, kuriai vyrai negaili pačių šilčiausių žodžių.

Vida Press

Kita žymi pora – aktorius Neil'as Patrick'as Harris su partneriu David'u Burtka – taip pat augina pakaitinės motinos pagimdytus dvynius dukrą Harper ir sūnų Gideon'ą.

Vida Press
Vida Press

Dainininkas Ricky Martin'as nėra sukūręs šeimos. Tačiau vyras visada norėjo tapti tėvu. 2008 metais surogatinė motina jam pagimdė dvynius Matteo ir Valentino.

Vida Press
Vida Press

Nuotraukos „Vida Press“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis