Vasaros išpardavimai. Ką reikėtų įsigyti, o į ką net neverta žiūrėti

Nors vasara dar tik įsibėgėja, daugelyje drabužių parduotuvių jau siaučia išpardavimai. Kaip neįsigyti to, dėl ko vėliau gailėsitės ir spintą papildyti tik tuo, kas išties bus naudinga?

Prasidėjęs vasaros išpardavimų maratonas reiškia viliojančias nuolaidas bei nesibaigiančias tų nuolaidų medžiotojų eiles prie persirengimo kabinų bei kasų. Akcijos kviečia įsigyti ne tik tai, ko reikia ir netgi ne tik tai, kas jums atrodo gražu. Juk ne viena mūsų yra nusipirkusi drabužį ar aksesuarą tik todėl, kad jam buvo taikoma itin didelė nuolaida. Tiesa yra tokia, kad neapgalvojusi kada ir su kuo tą daiktą nešiosite, jūs ne sutaupysite, bet pralošite.

Kaip neapsigauti? Svarbiausia – net ir jausdama spaudimą greitai apsispręsti (kodėl gi daugiau parduotuvėse negalima „atsidėti” patikusios išpardavimo prekės?), duokite sau laiko pirkinį apsvarstyti. Pagalvokite, ar jis atitinka jūsų stilių, ar ras vietą spintoje ir ar norėsite jį nešioti ne tik kelis likusius vasaros mėnesius, bet ir ilgiau? Jei į visus šiuos klausimus atsakėte „taip”, sveikiname, jūs radote tikrą išpardavimo lobį. Jei vis dėlto, į kažkurį jų atsakėte „ne”, greičiausiai tas daiktas nevertas netgi tos nedidelės sumos, kuria yra įkainotas.

Numeris vienas išpardavimo pirkinių sąraše: klasikiniai drabužiai. Nepraleiskite progos įsigyti medvilninių marškinėlių, tobulai tinkančių džinsų, tiesaus kirpimo, laisvai krentančių kelnių, odinės striukės, marškinių ir t.t. Taigi, tų ne taip akį traukiančių daiktų, kurių išparduodamų drabužių krūvoje galbūt net nepastebėtumėte. Jie tikrai vietą ras tiek jūsų spintoje, tiek vasaros bei rudens garderobe.

Kita labai svarbi išpardavimo pirkinių dalis – drabužiai, kurie bus madingi ir kitą sezoną. Šie penki motyvai yra tai, ko verta pasižvalgyti ir, radus, papildyti savo spintą:

1. Sidabro žvilgesys

Metalo, aukso ar sidabro imitacijos blizgesys bus madingas ir kitą sezoną. Tai ne blizgučiai ir ne veidrodžio efektas, greičiau fantastinius filmus bei kosmoso erdvėlaivius primenantis folijos spindesys. Neabejotina, kad ši tendencija karaliaus atėjus švenčių sezonui, o ir iki tol bus smagus garderobo akcentas.

2. Gėlės

Neįtikėtina, bet floristikos motyvai tęsia savo populiarumo maratoną. Jie buvo madingi žiemą, madingi šią vasarą, tokie išliks ir ateinantį rudenį. Tiesa, žiemos floristika kiek kitokia, nei pavasario. Gėlių motyvai bus tamsesni, blankesni, kuriantys pasikartojantį raštą. Įvairiausiomis gėlėmis margintų palaidinių bei suknelių išpardavimuose apstu, tereikia išsirinkti – taip ne tik sutaupysite, bet ir pasiruošite ateinančiam sezonui.

3. Biuro apranga

Uždari marškiniai, kelius siekiantys pieštuko formos sijonai, langeliai ir santūrūs dryžiai gali būti priskiriami klasikinei biuro aprangai, tačiau ateinantį sezoną tai bus tendencija, kuria norės sekti ne tik biure dirbančios moterys. Išpardavimuose ieškokite tvirtesnių audinių kelnių ir švarkų ir klasikinių palaidinių.

4. Dvigubas džinsas

Išpardavimuose tikrai rasite tiek džinsų, tiek džinsinių marškinių. Šiuos drabužius tikrai verta įsigyti – juos galėsite vilkėti kaip įprasta, derindama su kito audinio rūbais arba kartu. Būtent džinsinis įvaizdis nuo galvos iki kojų kitą sezoną bus vienas madingiausių.

5. Raudona

Būtent klasikinė raudona skelbiama rudens sezono spalva. Taigi ieškokite vaiskiai raudonų suknelių, švarkų, kelnių ar palaidinių – tokie drabužiai ras vietą tiek vasaros, tiek rudens drabužinėje.

Ko neverta įsigyti? Greičiausiai ši vasara bus paskutinė tokioms tendencijoms kaip muzikos grupių ar žymių žmonių atributika dekoruoti marškinėliai, dekonstruoti džinsai, korsetai, kailiu dekoruoti įspiriami bateliai, raukiniai bei lakūno stiliaus (angl. bomber) švarkeliai, taigi jomis savo garderobo papildyti neverta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis