Vasaros sijonas: kaip vilkėti MINI, MIDI ir MAXI

Nesvarbu, ar dažniau dėvite kelnes, ar sijonus, vasarą be pastarųjų neišsiversite. Šį sezoną madingi patys įvairiausi jų ilgiai – džinsinio audinio mėgėjos galės džiaugtis trumpais, dekoruotais ar plėšytais sijonais, o švelnios romantikės investuos į asimetriškai krentančius, lengvo audinio drabužius. Žemiau rasite tris pasiūlymus, kaip derinti šį vasaros drabužį.

MINI

Trumpas džinsinis sijonas – dar vienas dešimto dešimtmečio palikimas, šiemet sugrįžęs į madą. Mini ilgis reikalauja atsvaros, todėl su tokiu sijonu vilkėkite kažką išdidinto: didelio dydžio marškinėlius, palaidinę pūstomis rankovėmis ar iš vyro spintos pasiskolintus marškinius.


Sijonas „H&M“, palaidinė „Roksanda“, lūpų dažai „Edward Bess“, rankinė „Cult Gaia“, bateliai „Balenciaga“, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

MIDI

Turbūt pats universaliausias sijono ilgis yra vidutinis. Jis tiks tiek šiltomis, tiek vėsesnėmis dienomis, galės būti vilkimas tiek su prigludusiais, tiek su laisvesniais drabužiais.


Sijonas „Zara“, palaidinė „Lindex“, akiniai nuo saulės „Kapten & Son“, basutės „Melissa“, gamintojų, net-a-porter ir butiq.lt nuotraukos


MAXI

Ilgas sijonas nebūtinai turi būti hipiškas, ar bohemiškas. Vis dėlto, sunku būtų paneigti, kad tai – nuo atostogų garderobo neatsiejamas drabužis, kviečiantis neskubėti, mėgautis akimirka ir ilsėtis. Paplūdimyje derinkite su vientisu maudymosi kostiumėliu, vakare – su romantiška palaidine.


Sijonas „Diane von Furstenberg“, palaidinė „H&M“, rankinė „Simon Miller“, basutės „Verdura shoes“, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis