Žalioji kosmetika – daugiau nei tendencija

Kone kiekvienas iš mūsų po netinkamų plaukų kosmetikos priemonių naudojimo yra pastebėjęs, jog galvos oda pradėjo riebaluotis arba itin išsausėjo.

Tuomet atsiradusios tokios galvos odos problemos kaip pleiskanos, odos sluoksniavimasis, niežulys, nemalonus kvapas verčia nepatogiai jaustis, dirgina odą ir kartais prireikia specialistų, dermatologų pagalbos.

„Back to the Roots“ – tai unikali, Suomijoje sukurta plaukų priežiūros produktų linija, kuri apjungia gamtą bei aukštąsias technologijas. Sudėtyje esantys augalų ir gėlių ekstraktai bei veikliosios medžiagos tai – XXI amžiaus revoliucija, kuri ne tik padeda tinkamai pasirūpinti galvos oda, intensyviai valo, aktyvina kraujotaką, skatina ląstelių atsinaujinimą, stabdo plaukų slinkimą, tačiau ir įprastą vonios kambarį paverčia SPA aromaterapijos oaze. Natūralūs ingredientai bei gėlių ekstraktai – bergamotės, levandos, organiniai ryžiai, rozmarinas bei kiti antioksidantai, esantys sudėtyje, turi antibakterinį poveikį, intensyviai valo bei atkuria normalų galvos odos balansą.

Gamintojo archyvas

„Pagaminti ir sukurti technologiją, kuri spręstų odos problemas įtraukiant daugumoje tik natūralius ingredientus, nėra legva“ – sako 10 metų grožio industrijoje su tokiais prekių ženklais kaip „Paul Mitchell“, „KC Professional“, „Nashi Argan“, „Hairway“ dirbantis UAB „Meistro Pasaulis“ direktorius R. Jučinskas. „Daugelis galvoja, jog efektingas rezultatas atsiras tik tuomet, jeigu naudoja produktus, turinčius sudėtyje daug cheminių priedų. Tačiau tai visiška netiesa. Šiandien galime džiaugtis Lietuvos rinkoje pasirodžiusia naujiena, kuri skirta grožio profesionalams, kirpėjams, plaukų stilistams, tačiau produktus gali įsigyti ir kiekvienas, kuris nepatenkintas savo galvos odos būkle bei siekia švaros pojūčio ne tik plaukuose, tačiau ir galvos odoje. Šie pažangūs produktai skirti tiek moterims, tiek vyrams, o veiksmingumas ištestuotas gamintojų bei profesionalių grožio salonų. Lietuvos rinka pakankamai išranki, o pasiūla pernelyg didelė tam, kad siūlytume prastos kokybės produktus. Kai parduodi ne tik vartotojui, tačiau ir grožio salonams, atsakomybė yra kur kas didesnė ir norisi atiduoti tik aukščiausios kokybės produktus, tokius kaip „Back to the Roots“, – dalinasi patirtimi R. Jučinskas.

„Back to the Roots“ šveičiamasis šampūnas 250 ml


Su organinių ryžių granulėmis ir pieno rūgštimi šis šampūnas valo besisluoksniuojančią galvos odą. Efektyviai drėkina plaukus. Puikiai tinka pleiskanotai galvos odai. Gaivaus bergamotės kvapo.

„Back to the Roots“ raminamasis šampūnas 250 ml


Šampūnas su žirnių baltymais ir natūraliu betainu drėkina bei mažina galvos odos sudirginimą, niežulį. Puikiai tinka besiriebaluojantiems plaukams. Raminamojo levandų kvapo.

„Back to the Roots“ valomasis šampūnas 250 ml


Šampūnas su šaldančiu mentoliu atkuria optimalią galvos odos pusiausvyrą. Apsaugo nuo pleiskanų ir sumažina galvos odos sudirgimą. Puikiai tinka riebiems plaukams. Gaivaus rozmarinų kvapo.

„Back to the Roots“ stimuliuojamasis kondicionierius 250 ml

Kondicionierius drėkina bei puoselėja plaukų ir galvos odą, mentolis atgaivina ir nuramina, suteikdamas švaros pojūtį, apsaugo plaukus nuo šiaušimosi ir suteikia jiems paslankumo. Jaučiant poreikį ir norint dar stipresnio poveikio, šį kondicionierių galima laikyti net iki 30 minučių.

„Back to the Roots“ gaivinamasis plaukų tonikas 150 ml

Su arbatmedžio aliejumi. Puoselėja bei palaiko sveiką galvos odos būklę. Alijošius ir glicerinas drėkina, o mentolis stimuliuoja ir vėsina galvos odą. Naudoti ant šlapių ar drėgnų plaukų bei galvos odos, nenuplauti.

„Back to the Roots“ gilaus poveikio balansuojamasis kremas 40 ml

Gilaus poveikio kremas tinka ne tik plaukams, tačiau ir galvos odai, ją subalansuoja bei intensyviai drėkina. Sudėtyje: glicerinas, natūralus betainas, kondicionuojamieji ir drėkinamieji aliejai. Raminamojo levandų kvapo. Naudoti ant šlapių ar drėgnų plaukų bei galvos odos, nenuplauti.

„Back to the Roots“ - sveikų plaukų ir galvos odos šaltinis

Gamintojo archyvas

Gamintojas: „Miraculos Oy“, Helsinkis, Suomija
Įsigyti produktus galite:
https://meistropasaulis.lt/104-back-to-the-roots

Daugiau naujienų ir tendencijų: https://www.facebook.com/meistropasaulis.lt/?fref=ts

Užsakymo nr.: PT_74947294

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis