Savaitės horoskopas: įsimylėjėlių laukia nuostabios dienos

Astrologinė prognozė savaitei, gegužės 29-birželio 4 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmoje savaitės pusėje stenkitės būti dėmesingi smulkmenoms. Tai, kas dabar neatrodo taip svarbu, vėliau gali stipriai paveikti įvykių tėkmę. Imkitės iniciatyvos patys. Dažniau nei įprastai teks rizikuoti ir tai daugelį vers nervintis.

Vėliau atsiras galimybė išspręsti profesinius klausimus, kurie paskutiniu metu nedavė ramybės, susitarti su kolegomis, partneriais ir sąjungininkais. Būkite pasirengę veikti greitai – laiko apmąstymams bus labai mažai. Atsiras galimybė sutvarkyti reikalus ir persijungti į naujas įdomias užduotis, kurios pareikalaus kūrybinio požiūrio. Stenkitės į viską, kuo užsiimsite, žvelgti rimtai: lengvabūdiškumas gali sukelti daug problemų.

Paskutinės savaitės dienos išskirtinai sėkmingos, kupinos malonių momentų. Tai džiugus laikas įsimylėjėliams, jie turės daug neužmirštamų akimirkų.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Savaitė bus gana sudėtinga. Svarbu išlikti tvirtiems, jeigu atsitiktų kas nors nenumatyta. Itin saugokitės traumų, avarijų. Mintys vis labiau suksis apie atostogas, meilę, keliones. Nepaisant to, puikiai dorositės su verslo ar profesiniais rūpesčiais, o ypač su kūrybiniais darbais. Savaitgalį tikėtinas spontaniškas flirtas, pasimatymas, neplanuota pramoga arba pobūvis, vestuvės, kelionė, prizas, sėkmė konkurse ar pan. Fortūna jums išties gali nusišypsoti.

JAUTIS

Šią savaitę stengsitės tobulai atlikti ir profesines, ir namų pareigas. Gali būti nelengva, ypač jei nenorėsite priimti kitų pagalbos. Regis, pagaliau neblogų vilčių suteiks su verslu, nekilnojamuoju turtu susiję reikalai. Artėjant savaitgaliui daugės romantiško polėkio. Domėsitės renginiais arba būsite pakviesti į draugų susibūrimą, vakarėlį, o gal netgi aklą pasimatymą. Naujais pažįstamais neverta pernelyg pasitikėti, net jei atrodo labai žavūs ir viliojamai paslaptingi.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio rimtai domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite sutartį. Tačiau būtinai kontroliuokite savo kalbą ir neprovokuokite pykčio, pavydo. Gali pavykti suremontuoti reikalingą įrengimą, gauti norimą paskolą ar dėl jos susitarti. Meilės fronte gali formuotis įdomios peripetijos. Rimtą partnerystę gali išbandyti spontaniškas nuotykis, nauja pažintis. Savaitgalis žada romantikos, pramogų, ypatingų renginių, dovanų ar kitokių malonių staigmenų.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio nervingai nusiteikę pradėsite darbo savaitę. Kažkas klostysis ne pagal jūsų planą ar įprotį. Galimas netikėtas sveikatos sutrikimas. Tvarkydami reikalus, remkitės realiomis finansinėmis galimybėmis ir įgyta patirtimi. Pravartu dalyvauti informatyviuose renginiuose, mokytis. Jūsų pastangos pasiteisins, ypač jei ieškotės darbo, norite įdomių pažinčių. Savaitgalį kils ūpas pertvarkyti namų erdvę ar savo sodybą taip, kad atsirastų daugiau komforto ir modernaus originalumo. Tai jums pavyks.

LIŪTAS

Šią savaitę jūsų nuotaika bus labai permaininga. Nemalonios smulkmenos gali sulaikyti nuo to, ką numatėte atlikti ar įsigyti. Vis dėlto nestokosite jėgų darbui bei santykių reguliavimui. Galite gauti neblogą rezultatą, sudaryti naudingą sandorį. Jeigu prieš savaitgalį parodysite tikrą dėmesį patinkančiam asmeniui, tai turbūt gausite kvietimą vykti į renginį, pasimatymą ar netgi kelionę. Arba netikėtai sulauksite svečio iš toli, kuriam jūsų žodžiai, laiškai suteikė ypatingų vilčių.

MERGELĖ

Šią savaitę kai kas klostysis ne taip, kaip tikitės. Bus sunku išsivaduoti iš kitų įtakos bei stereotipų. Geriausiai seksis užsiimantiems medicina, menais, socialine rūpyba, psichologija. Kitiems gi pradės labiau sektis tik nuo savaitės vidurio, ypač jei aktualu sutvarkyti nuosavybės reikalus, pasirūpinti aplinkos dizainu, gauti su tuo susijusios naudos ar paramos ir pan. Tik nebūkite patiklūs, nes nedori žmonės tuo būtinai pasinaudos. Savaitgalis žada ir netikėtos sėkmės, ir suktų apgaulių.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę labai svarbu vengti rizikos ir gerai apsidrausti. Profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos arba priverstinai diegiamos naujovės. Gali tekti organizuoti susirinkimus, vesti derybas, aiškintis įstatymus, tvarkyti visuomeninius, organizacinius reikalus. Nesunkiai rasite bendraminčių. Savaitgalį turbūt pasitiksite su meilės arba pergalės nuojauta. Kažkas ypatingo išties gali nutikti. Galite dalyvauti konkurse, vestuvėse, festivalyje ar kt. Regis, sublizgėsite.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione, technika susiję reikalai. Galima žinia iš oficialios institucijos. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, demonstruoti, ką sugebate, tarpininkauti. Regis, neblogai padirbėsite. Savaitgalį galimi neplanuoti pokyčiai. Galbūt jie bus susiję su jūsų išvaizda, stiliumi ar gyvenimo būdu. Galite įsigyti egzotišką gyvūną, pasipelnyti iš originalios veiklos, išbandyti neįprastas sveikatos ar grožio procedūras. Net jei viskas pavyks, kritikos iš artimųjų neišvengsite.

ŠAULYS

Šią savaitę tikriausiai teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Nerimo kels ir sveikata. Tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Galbūt mąstysite apie kvalifikacijos kėlimą, studijas, keliones. Dėmesį gali aktyviai rodyti nauji gerbėjai, o tai reiškia, kad gausite viliojamų pasiūlymų, išgirsite komplimentų. Savaitgalis žada konkursus, pasirodymus scenoje ar sporto srityje, nuotykius, pasimatymus, renginius, o gal ir aistringą įsimylėjimą.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio būsite linkę nelaikyti liežuvio už dantų ir lieti susikaupusias pretenzijas ar kt. Jeigu mėginsite kitiems įgelti, tai laukia nepavydėtinas atoveiksmis. Vis dėlto tikėtina, kad atsiras naujų sąjungininkų, rėmėjų, arba naujų verslo perspektyvų. Pravartu imtis neatidėliotinų finansinių, verslo, turtinių, buhalterinių reikalų. Gali būti, kad teks vykti į kelionę, nors laimės uostas atrodys savi namai ir mylimas žmogus šalia. Savaitgalį turėsite darbo ir naudos iš jo.

VANDENIS

Nuo pirmadienio gali atsirasti laikinų kliūčių kai kuriems jūsų planams. Tačiau jei labai pasistengsite, galite pasiekti naudingą susitarimą, užmegzti dalykinį ar draugystės, meilės ryšį. Pastarasis tikėtinas labiau nei paprastai ir panašu, kad jumis domėsis ne vienas asmuo. Savaitgalį veikiausiai neatsispirsite pagundai leistis į netikėtą nuotykį, meilės avantiūrą ar romantišką kelionę. Jei vyksite į rimtą konferenciją, vis tiek patirsite meilės vilionių arba patys aktyviai flirtuosite.

ŽUVYS

Šią savaitę rūpesčių gali kelti buhalteriniai reikalai, sveikatos ir pinigų klausimai, tačiau ims konkrečiau spręstis kai kurie su profesine veikla susiję klausimai. Savo darbštumu užkrėsite ir kolegas. Net ir labai užsiėmę, turbūt neliūdėsite. Meilė ir draugystė gali suteikti neužmirštamų akimirkų. Galbūt gausite dovanų ar kitokių dėmesio ženklų iš žmogaus, kuris trokšta užmegzti partnerystę. Savaitgalį turbūt labiau išaiškės gerbėjų motyvai. Kažkas gali klaidinti, vedžioti už nosies. Arba tai darysite jūs.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis