Agnės Kuzmickaitės mados kolekcijoje – naujausios tendencijos ir 3D drugeliai

Ketvirtadienio vakarą „Menų spaustuvėje” buvo pristatytos netgi dvi naujausios dizainerės A. Kuzmickaitės mados kolekcijos – šiam pavasariui-vasarai ir būsimam rudeniui-žiemai. Milane, Paryžiuje ir Kijeve vykstančiose mados savaitėse ne pirmus metus sėkmingai dalyvaujanti drabužių dizainerė pradžiugino ir savo gerbėjus Lietuvoje.

Grojant dizainerės vyro, dainininko bei kompozitoriaus Sauliaus Prūsaičio, parinktam muzikiniam takeliui, kuriame vis įsiterpdavo ikoniškojo serialo „Seksas ir miestas” herojų citatos, buvo pristatytos šiam pavasariui-vasarai bei artėjančiam rudeniui-žiemai skirtos drabužių kolekcijos.

DELFI / Kiril Čachovskij

Tai – jau penktasis toks asmeninis mados šou dizainerės karjeroje. Šįkart jis buvo labai optimistiškas – dizainerė naudojo daug ryškių spalvų, iš jų kūrė kontrastus. Taip pat, kurtas trimatės erdvės efektas. Podiumu einant manekenėms, įvairios demonstruojamų drabužių detalės – raukiniai, plunksnos, drugelių aplikacijos – plazdėjo, sukurdamos judančio, gyvo drabužio efektą. Svetur pristatytus A.Kuzmickaitės prêt-à-porter drabužius Vilniuje papildė naujausi maudymosi kostiumėlių modeliai bei vakarinės suknelės.

DELFI / Kiril Čachovskij

DELFI / Kiril Čachovskij

DELFI / Karolina Pansevič

Ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje A.Kuzmickaitė drugelį įtvirtino kaip išskirtinį savo kūrybos simbolį. Drugelio motyvas buvo svarbus ir naujausioje dizainerės kolekcijoje. Čia jis stebino netikėtomis formomis bei faktūromis, kurios atspindi aktualiausias tendencijas.

DELFI / Kiril Čachovskij

Šia kolekcija dizainerė parodė, kad tendencijos jai išties svarbios. Matėme lakuotos odos sijonų, oversize tipo suknelių išdidintais pečiais, sendinto džinso. Kai kurie modeliai mūvėjo tinklines pėdkelnes, jų plaukai buvo surišti juodu kaspinu. Visa tai – aktualiausios 2017-ųjų metų tendencijos.

Kaip dar prieš pristatymą sakė dizainerė: „Sėkmingi mados ženklai neapsiriboja vien konceptualiais modeliais. Drabužiai turi būti dėvimi. Jie turi būti parduodami ir perkami. Suderinti konceptualumą ir praktiškumą - nelengvas uždavinys, kurio sprendimo nuolat ieškau. Lietuvoje nėra šių tradicijų, kiekvienas dizaineris ieško savo kelio”.

DELFI / Kiril Čachovskij

Kolekciją efektingai baigė įspūdinga vestuvinė suknelė, sudaryta iš didžiulių baltų, stilizuotų drugelių.

DELFI / Kiril Čachovskij

Daugiau kolekcijos nuotraukų – fotogalerijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis