Balandžio mėnesio prognozė ir horoskopas visiems zodiako ženklams

Šių metų balandžio astrologinį foną stipriai įtakos retrogradinių planetų gausa: Jupiteris visą mėnesį tęs savo jau pradėtą retro kelionę Svarstyklių zodiako ženklu, Venera iki balandžio 26 dienos vis dar tęs judėjimą atbulai, o Merkurijus keis judėjimo kryptį į retrogradinę nuo balandžio 10 dienos ir jame liks iki gegužės 4 dienos.

BENDRA ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIUI

Tai turės įtakos mėnesio darbams ir reikalams – pasireikš stabdymais, perspektyvos nematymu ir nebuvimu, nesuvokiamu noru panirti į vidinius išgyvenimus, apmąstymus ir potyrius. Taip bus dėl to, jog retrogradinės planetos tarsi atima galimybes judėti į priekį, o skatina atsigręžti į praeitį ir apmąstyti savo veiklos, santykių rezultatus ir patirtis. Tai savo praeities įvykių analizės metas. Jis duotas tam, kad apmąstytume savo nesėkmių priežastis ir padarytume išvadas jų daugiau nekartoti.

Saulė iki balandžio 20 dienos keliaus Avino zodiako ženklu. Jausime išaugusį pasitikėjimą savimi, didesnį energijos lygį, mūsų gyvenimuose rasis daugiau impulsyvumo ir karingumo. Tačiau kol Marsas, kuris valdo Avino zodiako ženklą, keliaus Jaučiu (iki balandžio 22 dienos), motyvacija ir energija bus pasverta, apgalvota. Todėl veiksmuose galime pastebėti tam tikrą nuoseklumą, apgalvojimą ir materialinį vertinimą.

Tai sudėtingas laikas vyriškajai žmonijos daliai. Mat Marsas Jautyje yra silpnas, čia jo padėtis yra išvaryta. Todėl vyrams trūks greitos reakcijos ir sprendimų, jų veiksmai bus pristabdyti ir ilgai vertinami. Tam tikras stabdžio efektas pakiš nemažai sunkumų ir išbandymų kantrybe, patikimumu ir atsakingumu. Todėl nurodytu metu geriausia rūpintis materialiniu gerbuviu ( Jautis juk atsakingas už pinigus ir visus materialinius gėrius) ir nesivelti į konfliktus su moterimis.

O konfliktinių situacijų tikrai bus, bent jau iki balandžio 4 dienos ir nuo balandžio 29 iki birželio 7 dienos. Mat Venera judės retrogradu iki balandžio 15 dienos ir minėtomis dienomis Avino zodiako ženklu. Tai yra sudėtinga Veneros pozicija, nes Avinas – tikrai vyriškas zodiako ženklas. Veneros padėtis Avine yra silpna, išvaryta. Tai suteikia moterims kovingumo, aršumo, impulsyvumo bruožų. Todėl neturėtų stebinti tai, jog konfliktų, neištikimybės iniciatorės bus būtent moterys.

Nuo balandžio 4 iki 29 dienos Venera keliaus tuo pačiu keliu, kurį praėjo sausio 4- vasario 4 dienomis. Šis sugrįžimas susijęs su retrogradiniu judėjimu, kuomet tokiu būdu judanti planeta tą patį tašką paliečia, arba praeina tą patį kelią net 2-3 kartus. Tai reiškia, kad sausį nutikę įvykiai (kurie galėjo būti susiję su verslo/veiklos partneryste, santuoka, meilės ryšiais, finansais) bus pakartoti dar kartą: kažkokiu būdu sugrįšite ar sugrąžins gyvenimas link tų pačių įvykių, situacijų. Todėl tai laikas skirtas išspręsti sausį iškilusias situacijas, nes jos liko neišspręstos, tarsi pakibo ore.

Už mąstymą atsakinga planeta Merkurijus iki balandžio 20 dienos judės Jaučio zodiako ženklu. Tai komunikacijai ir bendravimui suteiks rimtumo ir pastovumo, pokalbiai ir komunikacija bus orientuoti į konkretumą ir praktiškumą. Tai sudėtingas laikas pardavėjams, konsultantams ir visiems tiems, kurie „dirba liežuviu“. Taip nutiks dėl nenoro plepėti veltui, ypač jei pokalbis neturi galimos materialinės naudos.

Kas laukia kiekvieno Zodiako ženklo – sužinokite!

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šio zodiako atstovai iki mėnesio 22 dienos jausis tarsi įsprausti į tramdomuosius marškinius. Jūsų veiksmai ir motyvai taps labiau pasverti, o aplinkiniai jus vertins gan įtariai. Taip jau nutiks, kad šiuo laikotarpiu tapsite ypač praktiški ir racionalūs, jūsų impulsyvumas ir ugningumas tarsi transformuosis į kryptingus veiksmus. Puikus metas pradėti sportuoti.

Jautis

Jaučiams visas mėnuo gan sudėtingas. Iki mėnesio 15 dienos jus dažniau aplankys irzlumas, nepasitenkinimas. Emocijas labiau išgyvensite viduje, todėl aplinkiniai matys tik jūsų liūdną veido išraišką. Nuo mėnesio vidurio situacija keisis, tačiau labiau primins kraštutinumų kovą: tai jausmai kunkuliuos, tai degsite neapykanta ir keršto troškimu. Galimas slaptas meilės romanas.

Dvyniai

Pirmoji mėnesio dekada labiau aktyvi ir veikli. Tačiau šio aktyvo nenaudokite apkalboms ir suokalbių rezgimui, nes sulauksite bumerango efekto. Galima kelionė, apie kurią niekas nežinos. Bendrai, būsite linkę atsiriboti nuo aplinkos ir neviešinti savo planų. Gali pablogėti sveikata ar bendra fizinė būsena. Jei šiuo metu planuojate imti kreditą ar paskolą, verčiau susilaikykite, nes nežinia, ar ateityje galėsite gražinti.

Vėžys

Turėsite pasirūpinti kažkuo iš namiškių. Bendrai, visą mėnesį suksitės spręsdami rūpesčius. Atsiribokite nuo jų aplankydami teatrą, kiną. Tokiu būdu lengvai atgausite savo jėgas. Mėnuo žada naujas draugiškas pažintis, jūsų draugų ir bičiulių ratas gerokai padidės. Venkite aštraus maisto, planetos nurodo galimą virškinimo sistemos sutrikimą, skrandžio ligas.

Liūtas

Šio zodiako atstovams pats darbymetis. Savo darbo vietoje pagaliau būsite pastebėti, todėl drąsiai tikėkitės ir prašykite paaukštinimo, atlyginimo pakėlimo. Jums tai leidžiama, pasipriešinimo nebus. Nepamirškite savo sveikatos, ja pats laikas pasirūpinti. Jei planuojate laikytis dietos, metas tam palankus. Žvaigždės numato kažkokius rūpesčius susijusius su namiškiais.

Mergelė

Visus planuojamus mėnesio darbus suspėkite atlikti iki balandžio 10 dienos, nes likusi mėnesio dalis bus visai neproduktyvi. Panašu, jog planuojate kelionę. Bet žvaigždės nurodo nedaryti skubių sprendimų, nes mėnesio eigoje jūsų planai stipriai, o gal net kardinaliai koreguosis. Galimas jausminių santykių atšalimas ar net nutrūkimas. Jūsų vaikai gali kelti rimtų rūpesčių.

Svarstyklės

Labai dviprasmis ir sudėtingas laikas. Bent jau iki 15 mėnesio dienos neplanuokite rimtų darbų, pokalbių. Panašu, jog energijos stokosite, o ir nuotaika bus labiau su minuso ženklu. Atsigriebsite antroje mėnesio pusėje, kuomet situacija gerokai keisis. Pasirūpinkite savo sveikata. Nors ir jaučiatės sveiki, apsilankykite profilaktiniam sveikatos patikrinimui.

Skorpionas

Planuokite išvyką su sutuoktiniu, tai pozityviai įtakos jūsų santykius. Planetos nurodo naudingas sutartis bei bendradarbiavimo pasiūlymus. Tačiau tai prasminga atlikti iki 10 mėnesio dienos. Vėliau sutarčių pasirašymui laikas nepalankus. Galimi finansiniai nuostoliai, susiję su meilės objiektu. Rimti ketinimai dabar gali pasirodyti kaip iliuzija vėliau. Galvokite, ką darote.

Šaulys

Šio zodiako atstovai spręs gyvenamosios vietos reikalus. Panašu, jog dėl darbo sąlygų ar profesinių pokyčių teks keisti gyvenamąją vietą. Jei turite tikslą padidinti savo pajamas, teks imtis rizikingų sprendimų. Kitu atveju žvaigždės jums kapitalo negali pažadėti. Bendrai, šis mėnuo- didelių svajonių metas, bet išlaikykite racionalumą. Nes jūsų lūkesčiai gali būti neadekvatūs.

Ožiaragis

Žvaigždės numato pozityvius pokyčius namų aplinkoje. Panašu, jog kils minčių keisti gyvenamąją vietą. Šis sprendimas bus palankus, o ir žvaigždės jus palaikys. Mėnuo žada daug pokalbių, telefoninių skambučių ir naujų kontaktų. Daug energijos išeikvosite bendraujant su kitais žmonėmis. Kad ir kaip tai atrodys smagu, skirkite laiko buvimui vienumoje, kad atstatytumėte energiją.

Vandenis

Šio zodiako atstovai visą mėnesį skleis savo grožį. Rūpinsitės savo garderobo atnaujinimu, kils minčių pakeisti įvaizdį. Daug energijos išnaudosite ieškodami palankių finansinių sprendimų. Mėnuo nurodo padidėjusį kontaktų, bendravimo lygį. Tačiau bus tikrai konfliktinių situacijų, kurias išspręsti labai taikiai. Kažkokia dalis jūsų gyvenimo aplinkiniams bus paslaptis.

Žuvys

Jums pakankamai aktyvus mėnuo. Kartais atrodys, jog gyvenimas iš jūsų reikalauja daugiau, nei esate pasiruošę duoti. Šiuo laikotarpiu galite daug pasiekti asmeninio žavesio dėka. Taigi, drąsiai koketuokite ir klapsėkite blakstienoms. Pasaulis pasiruošęs griūti po jūsų kojomis. Galimas naudingas finansinis susitarimas arba atrasite papildomą pajamų šaltinį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis