Horoskopas: savaitė bus sunki, bet pasiekti galima daug

Astrologinė prognozė kitai savaitei, kovo 20-26 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Laukia gana įtempta savaitė, pareikalausianti valios pastangų, apgalvotų sprendimų, susikaupimo ir disciplinos. Kuo beužsiimtumėte, atminkite, kad pirmiausia reikia kliautis tik savo jėgomis. Prieš imantis svarbių, didelių darbų, atsakykite sau sąžiningai į klausimą, ar esate pasirengę viską pabaigti iki galo. Jei yra bent kokių abejonių, – geriau viską atidėti.

Naudinga rodyti iniciatyvą, ir ne tik darbe, bet ir asmeniniuose santykiuose. Ir reikia būti pasirengusiems prisiimti atsakomybę už savo poelgius ir galimas klaidas. Ne visiems tai būna lengva.

Jei būsite užsispyrę ir tvirtai apsisprendę, galite įveikti ir svarbiausias viršūnes. Čia daug kas priklausys nuo nusiteikimo, gebėjimo susitelkti į tikslą, o taip pat – nuo gebėjimo rasti bendraminčių, sudominti potencialius sąjungininkus savo planais. Diplomatija ir takto jausmas bus labai svarbūs.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio teks rimtai padirbėti, ypač jei dirbate atsakingą vadybinį, administracinį darbą. Pasitaikys nervingų situacijų, tačiau šis tas pozityvaus turėtų skaidrinti įtemptas dienas. Nuo savaitės vidurio mėginsite labiau pasiremti kolektyvu, atnaujinti ryšius su draugais, partneriu ar kt. Regis, tai nebus paprasta. Konfliktų gali kilti ir dėl darbo, ir dėl santykių. Jausite konkurentų nepasitenkinimą. Žymiai geriau pasijusite, jei širdį suvirpins meilės apžavai. Savaitgalį maloniai atsipalaiduokite.

JAUTIS

Nuo pirmadienio kelias dienas pravartu rimčiau pasimokyti ar užsiimti protine veikla. Skirkite laiko dvasiniam ir intelektiniam tobulėjimui. Galbūt teks pasidomėti įstatymais, poįstatyminiais aktais. Antra periodo pusė bus mažiau palanki intelektinei, mokslinei raiškai, reikalams su užsieniečiais ir pan. Lengva apsigauti, tapti užkulisinių intrigų taikiniu. Savaitgalis bus džiugus, draugingas. Galite tapti draugų nuodėmklausiais, jų paslapčių patikėtiniais.

DVYNIAI

Savaitė gana sunkiai prognozuojama. Viena vertus, stiprės erotinis interesas ir seksualinis apetitas. Kita vertus, norimiems kontaktams trukdys įvairūs rūpesčiai, finansinės problemos, vaikų išdaigos ir t.t. Galbūt teks netikėtai vykti į komandiruotę arba kaip tik susitrukdys numatyta kelionė. Savaitgalis nuotaikos nesugadins, net jei teks dalyvauti konferencijoje ar kažką tokio organizuoti, rūpintis. Maloniai nuteiks naujos pažintys, intriguojantys nutikimai, flirtai.

VĖŽYS

Šią savaitę jums sunkiausia bus diplomatiškai bendrauti, ištverti kritiką, neteisingus vertinimus ir tai gali sukelti problemų, susipriešinimo. Vis dėlto nenusileidę dėl principinių vertybinių dalykų, sulauksite ne vien nepasitenkinimo, o ir kai kurių asmenų palaikymo bei simpatijų. Savaitgalį tikriausiai atsigausite dėl nekasdieniško laisvalaikio, kelionės. Bet kuriuo atveju pasijusite stipresni ir laisvesni, nes mąstysite filosofiškai, o akiratis prasiplės.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio kelias dienas įtemptai plušėsite. Kliūčių gali kilti laiku negavus reikiamos informacijos, dokumento, arba jei patys vėluosite parengti straipsnį, prezentaciją, rašto darbą, atsakymą ir t.t. Laikykitės įstatymų bei eismo taisyklių. Savaitgalį daug galvosite apie norimas permainas, keliones. Regis, įniksite į interneto platybes, bendravimą su užsieniečiais ir pan. Tiktų pasimokyti, pagilinti psichologines ir kitokias žinias.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio kelias dienas daug dėmesio reikalaus auganti karta arba gerbėjai, kūrybinė veikla arba sportas. Flirtai ir nuotykiai, ypač darbe, sukels daugiau problemų nei malonumo. Bus nelengva, jeigu dirbate su finansiniais dokumentais, pavedimais, komercija, užsiimate buhalteriniais skaičiavimais, skolų išieškojimu ir pan., nes šiose srityse didelė klaidų tikimybė. Savaitgalį labai aktuali bus meilės, sekso, psichologinių problemų tema. Dėl partnerio kaprizų gali tekti paišlaidauti.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio kelias dienas norėsis lėtesnio gyvenimo tempo. Gali atrodyti, kad stokojate iniciatyvos ir energijos darbe. Jums išties labiau tiktų tvarkytis savo buitį arba dirbti iš namų. Nuo ketvirtadienio sustiprės meilės troškulys. Galite susižavėti, įsimylėti. Tačiau ir nelengvų dilemų gali kilti dėl santykių. Visiems įtikti bus neįmanoma, nes atsidursite tarp skirtingų interesų bei reikalavimų. Savaitgalį sulauksite patarimų ir pasiūlymo dėl įvaizdžio, garderobo. Regis, kai ką keisite, norėdami patikti partneriui.

SKORPIONAS

Nuo pirmadienio per kelias dienas galite daug nuveikti, jei tik nesiblaškysite. Tiktų eiti į darbo pokalbius, interviu, derėtis, rašyti straipsnius, rašto darbus, rinkti ir skleisti informaciją, tvarkyti transporto ir ryšių reikalus. Nuo ketvirtadienio jau būsite linkę daugiau klysti, tvarkydami darbo ir finansinius reikalus. Labiausiai norėsis apsiriboti šeimos reikalais, buitimi. Savaitgalį pajusite pavasario dvelksmą savo kūne ir sieloje. Norėsis renginių, pasimatymų, gražių apdarų ir aksesuarų. Lepinsite ir vaikus.

ŠAULYS

Savaitė žada ir šilto, ir šalto. Regis, turėsite pasistengti sutvarkyti nuosavybės reikalus ar dokumentus, sutartis, sąmatas ir t.t. Gali tekti atsakyti už padarytas klaidas arba iš kitų reikalauti atsakomybės, aiškintis dėl vaikų poelgių. Tačiau kai kas jus neabejotinai džiugins. Tai gali būti meilė, kūrybinė sėkmė ar laimėtas prizas. Savaitgalis turėtų būti malonus. Labiausiai džiugins paprasti žemiški dalykai: skanus maistas, namų jaukumas, artimi žmonės, vaikai.

OŽIARAGIS

Šiuo metu pasižymėsite ypatingu jautrumu, tad paklusti reikalavimams ar ko nors reikalauti iš kitų reikš didelę vidinę įtampą. Galite sunegaluoti. Tausokite save, bet tuo pačiu stenkitės tinkamai vykdyti pareigas. Neprovokuokite konfliktų, tačiau jiems kilus, likite taktiški, išlaikykite pagarbą sau ir oponentui. Regis, nerimo sukels vaikų elgesys ir poreikiai. Savaitgalį noriai bendrausite su artimaisiais, kaimynais, draugais. Gausite gerų patarimų, jei norite kažką įsigyti savo namams ar sau.

VANDENIS

Nuo pirmadienio kelias dienas norėsite tik ilsėtis. Galbūt nekaip jausitės, o gal teks rūpintis ligoniu, lankytis gydymo įstaigose, socialinėse tarnybose ar kt. Nuo ketvirtadienio energijos ims daugėti, bet išaugs ir avarijų, baudų rizika. Galvokite, ką kalbate, rašote, viešinate. Savaitgalį būsite nusiteikę pasilepinti ir palepinti šalia esančius. Galite kažką nustebinti ir suintriguoti savo originalumu, keistomis idėjomis ar elgesiu.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio per kelias dienas galite daug nuveikti kartu su kolektyvu, komanda. Regis, tai bus naudinga, nors galbūt jums atrodys, kad kiti nusipelnė mažesnio atlygio nei jūs už tas bendras pastangas. Nuo ketvirtadienio būsite labiau išsiblaškę, neatsargūs, tad bus lengva suklysti, apsigauti, patirti nuostolį ar net apsinuodyti. Savaitgalį pajusite įkvėpimą aplink save kurti grožį, skleisti gėrį ar pan. Jeigu užsiimate menine veikla, turbūt nepraleisite progos save realizuoti, o gal ir iš to užsidirbti pinigų, aplodismentų.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis