Nišinių kvapų kūrėjas: mano užduotis – sukurti kvepalus, kurie dvelktų tikrai ilgai

Šiuolaikinis vartotojas yra išrankus. Jis ieško kokybės, ieško išskirtinumo ir yra pasirengęs mokėti už ilgalaikį produktą. Kalbant apie kvepalus, - kiekvienas nori kvepėti išskirtinai.

„Man svarbiausia yra sukurti kvepalus, kurių dvelksmą galima būtų užuosti ne tik ryte, pasipurškus, bet ir vakare,“ - sako Vilniuje apsilankęs nišinių kvepalų kūrėjas Hervé Gambs. Jis jau daugiau nei 20 metų dovanoja išskirtines akimirkas grožį ir kvapų pasaulį vertinantiems žmonėms. Pradėjęs nuo namų dizaino detalių, puošybos elementų, Hervé Gambs'as ilgainiui ėmė kurti namų kvapus, žvakes, ir jau 4 metai yra kvepalų kūrėjas.

Herve Gambs
Herve Gambs
DELFI / Domantas Pipas

Hervé Gambs'as nėra parfumeris. Tai kūrėjas, kvapiąsias medžiagas instinktyviai naudojantis meno kūrimui. Nutolę nuo standartinių kvepalų, jo kūriniai yra unikalūs. Kiekvienas iš jų yra vis kitų, kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų išryškinimas, pabrėžiant jų savitumą ir grožį. Siekdamas sustiprinti savo kompozicijas Hervé Gambs'as renkasi lėtesnį kelią ir prailgina macerapijos procesą, leisdamas visiems komponentams susilieti. Taip išaukštinama kiekvienų kvepalų širdis, suteikint jiems gylio ir ilgaaikiškumo.

Herve Gambs
Herve Gambs
DELFI / Domantas Pipas

Hervé Gambs'as naujam gyvenimui prikėlė XIX a. kvepalų buteliuką, suteikdamas jam šiuolaikiškumo, tačiau išlaikydamas originalią, neperkrautą formą. Stiklo indą jis padengia žvilgaus lako sluoksniu, kuris taip pat saugo kvepalus nuo ultravioletinių spindulių.

Vilniuje viešėjęs kūrėjas pristatė tris „Hervé Gambs“ kvepalų kolekcijas.

„Colognes Intenses“

Gamintojo archyvas

Tai kelionė po kūrėjo vaikystės prisiminimus iš atostogų prancūzų Rivjeroje. Trijų aromatų kolekcija, apjungianti odekolono gaivumą ir kvepalų intensyvumą.

„Eaux de parfum Noir“

Gamintojo archyvas

3 tamsių, sodrių medžio ir prieskonių kvapų kolekcija, pažadinanti mumyse slapčiausius laukinius instinktus ir atskleidžianti tikrąjį jausmingumą.

„Parfums Couture“

Gamintojo archyvas

Naujas dizainerio iš Paryžiaus požiūris į klasikinę prancūzų aukštąją parfumeriją. Retų, nekonformistinių kvepalų kolekcija reikliausiems vyrams ir moterims.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis