5 tobulo įvaizdžio paslaptys

Kad apranga nuo iki atrodytų puikiai, svarbu atkreipti dėmesį į visus elementus ir rasti vientisą dermę, neperkrauti įvaizdžio, bet ir neatrodyti nuobodžiai.

Naująjį sezoną garsus italų prekių ženklas MAX&Co., priklausantis „Max Mara Fashion Group“, pradeda gaiviomis ir moderniomis kolekcijomis. Visų ypatybė - drąsūs deriniai ir išlaikytas klasikinis, bet šiuolaikiškų elementų turintis dizainas. Sau tinkamą garderobą salonuose MAX&Co. atras ir dalykinio, ir laisvesnio kasdienio stiliaus mėgėjos. Štai keli patarimai, kurie padės susikurti tobulą įvaizdį, kad ir kokiam stiliui būtumėte neabejinga.

Proporcijos

Atrodysite stilingiau, jei jūsų aprangoje vyraus kontrastingi siluetai: vienas drabužis ilgesnis, kitas - trumpesnis, vienas - platesnis, kitas - siauresnis. Vilkėdama ilgą švarką ar paltą prie jo derinkite trumpą sijoną, jei paltas platus ar tiesaus kirpimo, puikiai tiks siauros kelnės.

MAX&Co. nuotr.

MAX&Co. nuotr.

Ta pati derinimo taisyklė pritaikoma ir sijonams. Prie midi ar maksi ilgio sijono derinkite trumpesnę palaidinę, trumpumo įspūdį sukursite ir palaidinės priekį užkišusi už sijono liemens. Jei sijonas siauras, viršutinės dalies drabužis lai būna laisvesnis, jei sijonas platus, palaidinę rinkitės prigludusią.

MAX&Co. nuotr.

Stiprūs siluetai

Skulptūriški ir konstruktyvūs drabužių siluetai įvaizdžiui suteikia solidumo bei prabangos. Viena pavasario sezono naujienų - margintos griežto kirpimo suknelės. Madingas septintojo dešimtmečio mod stilius, tai minimalistinės formos ir intensyvūs raštai. Kadangi suknelių siluetai yra išgryninti (nors ir spalvoto audinio), jas lengvai pritaikysite ir dienai, ir vakarui. Prie vasariškų suknelių MAX&Co. siūlo avėti elegantiškus batelius storesniu vidutinio aukščio kulnu arba masyvius vyriško tipo plokščiapadžius.

MAX&Co. nuotr.

Atkreipkite dėmesį - stipraus silueto drabužiai neretai siuvami iš standaus arba lengvo skulptūriškai krintančio audinio, jie išsiskiria dizaino švara ir nebūna perkrauti puošmenomis. Tokių drabužių deriniai atrodys efektingiau, jei derinsite ir griežto stiliaus aksesuarus.

MAX&Co. nuotr.

Spalvos

Kad įvaizdis neverstų žvilgsnio šokinėti tai šen, tai ten, dėliodama aprangą stenkitės nenaudoti daugiau nei 3-4 skirtingų spalvų. Jei nuo iki vilkėsite panašių atspalvių drabužius, atrodysite ne tik elegantiškesnė, bet ir aukštesnė, liaunesnė. Čia nepakeičiamas pavasario sezono drabužis - kombinezonas, jis akimirksniu dailina figūrą.

MAX&Co. nuotr.

Derindama kontrastingas spalvas nepersistenkite, pakaks kelių. Šio sezono favoritėmis vadinamos oranžinė, mėlyna, žydra, balta, rausvi ir violetiniai bei geltoni atspalviai. Ryškias spalvas nuraminsite prie jų derindama neutralias, pavyzdžiui, pilką, smėlio, juodą arba tamsiai mėlyną.

MAX&Co. nuotr.

Klasikiniai raštai

Jei norisi šio to įdomesnio, tačiau bijote varijuoti spalvomis ir originaliais audinių raštais, rinkitės klasikinius marginimus. Kasmet pavasarį ir vasarą grįžta marinistinis stilius, kurio vienas svarbiausių elementų - dryžiai. Šįmet madingas ne tik smulkus, bet ir storų dryžių žaismas. Taip pat klasikiniais galime vadinti languotus, taškais ar geometrinėmis figūromis margintus audinius.

MAX&Co. nuotr.

MAX&Co. nuotr.

Detalės

Svarbus vaidmuo aprangoje tenka ir detalėms. Aksesuarai - tai ne tik papuošalai, saulės akiniai, skrybėlės, bet ir avalynė bei rankinės. Kokybiška kietos formos rankinė gali kaipmat sustyguoti aprangą. Šį sezoną atsigręžkite į septintojo dešimtmečio stilistiką, vyrauja masyvūs batų kulnai, suvarstomi vyriško tipo bateliai ir griežtų formų rankinės.

MAX&Co. nuotr.

MAX&Co. nuotr.

MAX&Co. nuotr.

MAX&Co. naujausia pavasario kolekcija:

GEDIMINO 22, Gedimino pr. 22, Vilniuje;

Salonas MAX&Co., PC EUROPA (II aukštas), Konstitucijos pr. 7A, Vilniuje;

Salonas MAX&Co., PC AKROPOLIS (II aukštas), Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaune.

Užsakymo nr.: PT_70564682

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis