Astrologės Palmiros prognozės Lietuvai: buvimas geraširdžiais krikščionimis atsisuks prieš mus

Nors jau prieš mėnesį sutikome ugninės beždžionės metus, pagal kinų kalendorių naujieji metai prasidės vasario 8-ąją. Todėl skirtingų sričių specialistai vėl skuba pateikti savo prognozes, kokių metų galime tikėtis.

Astrologė Palmira Kelertienė įspėja lietuvius, kad 2016-ieji Lietuvai bus sunkūs, karingi ir labai blogi metai. Iki gegužės dar pagyvensime ramiai, todėl iki to laiko reikia sutvarkyti visus svarbius reikalus.

“Mums buvimas geraširdžiais krikščionimis atsisuks prieš mus pačius. Jei antroje metų pusėje įsileisime pabėgėlius, mums bus riesta nuo jų”, - šį ketvirtadienio vakarą LNK pokalbių laidoje “Valanda su Rūta” atskleis Palmira.

Astrologė patikina, kad jei dabar finansiškai sunkiai vertėmės, tai ateinančiais metais bus dar dešimtkart sunkiau. Šiais metais gresia ir neteisingos investicijos, todėl prieš ką nors perkant reikia devynis kartus pamąstyti.

Vedų astrologas Egidijus Gubinas papasakos, kad šiemet seksis ramiems, kontroliuojantiems emocijas žmonėms.

Gegužės 8-oji ypatingai gera diena pokyčiams. Jei šiemet planuojate
tuoktis, astrologas rekomenduoja pasirinkti šią dieną.

Meteorologė Audronė Galvonaitė patikins, kad jau netolimoje ateityje teks priprasti prie ekstremalių reiškinių, tokių kaip potvyniai, uraganai ar sausros. Gali būti, kad neteksime ir gražų vasarų bei snieguotų žiemų.

Tačiau plastinės – rekonstrukcinės chirurgijos gydytoja Gytė Grigonytė-Babajan žiūrėdama į ateitį savo srityje turi gerų naujienų. Medicina jau taip pažengusi, kad pažvelgus į kai kuriuos žmones sunku pasakyti, kiek jiems metų. Mokslininkų laboratorijose atliekami tyrimai artėja prie žmogaus svajonės atrodyti jaunu amžinai.

Tuo metu Vilniaus universiteto Visuomenės sveikatos instituto direktoriui Rimantui Stukui kelia siaubą kai kurie lietuvių valgymo įpročiai. “Pirkdami butus žmonės nebeįsirenginėja virtuvių, o vietoj šviežiai gaminamos vakarienės renkasi mišraines plastiniuose induose iš parduotuvės. Jei tokių valgymo įpročių mokysime ir savo vaikus, pražudysime juos”, - įsitikinęs profesorius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis