Vasario mėnesio horoskopas: apie ką šį mėnesį galvos visi

Ko laukti vasario mėnesį.

BENDRA MĖNESIO PROGNOZĖ

Pirmą mėnesio pusę gali paštrėti kartų santykiai. Vaikams ir tėvams nebus paprasta sutarti ir tai liečia net tas šeimas, kur anksčiau rimtų nesutarimų nekildavo. Dažniausiai pykčio priežastimi taps finansiniai ir turto klausimai.

Žinoma, netrūks ir pozityvių tendencijų. Sulauksite gerų permainų darbe. o kai kurios dienos bus labai palankios romantiškiems santykiams.

Mėnesio vidurys – sunkus laikas, ypač tai pajus jautrūs ir emocionalūs žmonės, kuriems visur vaidensis priešai. Prie to pridėkite bendrą darbingumo sumažėjimą ir suprasite, kodėl taip sunku pasiekti reikiamų rezultatų.

Mėnesio pabaigoje neramins finansiniai klausimai. Apie pinigus galvos visi.

MĖNESIO HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

Avinas

Vasaris Avino ženklo atstovui bus kupinas įvairiausių įvykių. Darbe jausitės vertinamas, kas paskatins jus dirti dar geriau. Būsite kūrybingi, nestokosite naujų idėjų, kurias norėsite įgyvendinti čia ir dabar. Jūsų veržlumas bus pastebėtas vadovybės, ar verslo partnerių ir įvertintas.

Mėnesio viduryje būsite labiau linkę rizikuoti, todėl vertėtų būti atidesniems, ypač priimant svarbius sprendimus, kurie gali nulemti jūsų ateitį.

Mėnesio pabaigoje gali padidėti jūsų pajamos, arba gausite vienkartinę piniginę premiją, tad nuotaikos bus puikios. Tačiau, kad ir džiaugsitės dėl savo pasiekimų, labiau norėsis ramtybės, pasinėrimo į savo vidinį pasaulį.

Jautis

2016 metų vasario mėnesio pradžioje būsite pasinėrę į darbus, ne paskutinėje vietoje bus ir karjeros reikalai. Ne viskas klostysis sklandžiai. Gali apimti jausmas, kad jums kažkas specialiai trukdo. Tačiau pirmiausia vertėtų pažiūrėti į save. Galbūt išsikėlėte neteisingus ar pernelyg aukštus tikslus?

Nuo vasario vidurio situacija gerės, pagaliau atsikvėpsite nuo rūpesčių. Šiuo laikotarpiu tikėtini nauji meilės romanai. Tačiau tai greičiausiai nutiks tiems Jaučiams, kurie tuo metu keliaus.

Mėnesio pabaigoje jausitės šiek tiek išsekę. Vasario mėnesio horoskopas pataria daugiau laiko skirti poilsiui ir draugams.

Dvyniai

2016 metų vasario mėnesį Dvynių ženklo atstovui seksis viskas, kas susiję su užsieniu ir užsieniečiais. Puikus laikas užmegsti ir vystyti santykius su užsienio partneriais. Jausitės puikiai, būsite geranoriškai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu. Vertėtų atkreipti dėmesį į savo finansinius reikalus, grąžinti skolas, jei tokių turite.

Mėnesio viduryje labiausiai rūpės karjeros reikalai. Šiuo laiku nevertėtų aiškintis santykių su draugais, konfliktuoti su kolegomis ar vadovybe.

Vasario mėnesio pabaigoje galimas susižavėjimas priešingos lyties asmeniu. Labai tikėtina, kas jūsų aistros objektas bus užsienietis (užsienietė).

Vėžys

Vasario pradžioje labiau rūpinsitės svetimais reikalais. Kažkas paprašys pagalbos, arba nuo kitam žmogui iškilusių problemų gali priklausyti ir jūsų reikalai, tad pasirinkimo nebus. Sėkmingai išspręsite iškilusias problemas ir kibsite į naujus darbus. Jūsų protas bus aštrus, kas padės priimti teisingus sprendimus. Vadovybė ar verslo partneriai iš jūsų tikėsis aktyvių veiksmų, ką ir gaus.

Vasario mėnesio viduryje namie vyraus harmoninga atmosfera. Ramybė ir supratimas namuose leis jums jaustis dar geriau ir labiau susikoncentruoti į svarbius darbus.

Vasario pabaiga bus sėkminga aukštąjį mokslą kremtantiems Vėžiams.

Liūtas

Vasario pradžioje vykdomi projektai atneš materialinės naudos. Galimi nesusipratimai su kolegomis ar verslo partneriais, netgi smulkios apgavystės, todėl būkite atidesni tvarkydami finansinius reikalus ir visada galvokite ką sakote.

Antroje vasario mėnesio pusėje, dėl vienokių ar kitokių priežasčių, gali tekti lankytis teisinėse institucijose. Mėnesio pabaigoje tinkamas metas kurti ateities planus su mylimu žmogumi. Jūsų santykiai bus itin harmoningi, jausite meilę ir palaikymą, o ir darbo reikalai klostysis kuo puikiausiai.

Mergelė

Vasario mėnesio pradžioje būsite pasinėrę į darbus. Reikalai strigs, trumpos kelionės neatneš naudos kurios tikėsitės. Galite padaryti klaidų priimdami svarbius sprendimus. Todėl nieko nedarykite skubotai, skirkite laiko visaverčiam poilsiui. Juk pailsėjusioje galvoje ir mintys geresnės. Galimas rimtas konfliktas su antrąja puse, tačiau viskas išsispręs.

Mėnesio viduryje reikalai gerės, būsite išgirsti, o jūsų idėjos bus deramai įvertintos vadovybės. Na o santykiuose jausitės puikiai, tik nepamirškite mylimam žmogui skirti daugiau dėmesio.

Svarstyklės

Vasario mėnesį būsite pilni idėjų ir kūrybinių planų kurie atneš jums materialinės naudos. Mėnesio pradžioje daug dėmesio skirsite šeimai ir namams, tad būsite beveik idealus sutuoktinis. Tačiau darbe gali kilti audros. Pasistenkite nekonfliktuoti su kolegomis, kvaili principai gali pridaryti bėdos.

Antroje mėnesio pusėje, dėl blogos jūsų nuotaikos, nesutarimų gali kilti ir namie. Pažiūrėkite į tai rimčiau, nes nesusikalbėjimas gali privesti prie abipusio atšalimo.

Skorpionas

Pirmoje vasario mėnesio pusėje Skorpionų gyvenimo tempas dar labiau išaugs. Turėsite daug svarbių susitikimų ir reikalų. Net ir namie būsite gerokai aktyvesni. Atsisakysite nereikalingų ryšių, ieškosite naujų būdų savo tikslams pasiekti. Padidintas aktyvumas gali atnešti papildomos finansinės naudos. Be to neblogai seksis planuoti šeimos biudžetą.

Antroje mėnesio pusėje būsite itin kūrybingi, todėl Skorpionai, kurių dabar susijęs su kūryba, turi tai išnaudoti. Taip pat šiuo laikotarpiu būsite atviri naujoms pažintims ir flirtui.

Šaulys

Vasario mėnuo Šaulio ženklo atstovui gana palankus. Darbai sklandžiai judės į priekį, galimos papildomos piniginės įplaukos. Tik investuoti ir pernelyg išlaidauti šiuo laikotarpiu žvaigždės nepataria. Kad išnaudotumėte visas galimybes, vertėtų daugiau planuoti ir žinoma tuos planus igyvendinti iki galo, nešokinėjant nuo vieno darbo prie kito. Mėnesio vidurys labai ramus, laisvą valandėlę norėsite skirti namams, rūpintis buitiniais reikalais. Santykiuose su mylimu žmogumi galite jausti įtampą, tačiau nenusiminkite, tai laikina. Vasario pabaigoje galimos trumpalaikės kelionės, kurios bus ne tik malonios, bet ir gali atnešti papildomų pajamų.

Ožiaragis

Vasario mėnesio pradžioje, beje ir pabaigoje, jums labiausiai rūpės darbo ir karjeros reikalai. Sėkmė jus lydės, tačiau būkite atidesni detalėms, ypatingai pasirašydami svarbius dokumentus ar sutartis. Naujos idėjos gali atnešti materialinės naudos.

Tuo tarpu mėnesio viduryje turėtumėte skirti daugiau dėmesio sau. Pasirūpinkite sveikata, išvaizda bei visaverčiu poilsiu, daugiau bendraukite, matykitės su žmonėmis, su kuriais leisti laiką jums malonu. Tuo labiau, kad reikalai vasario viduryje gali strigti, tad, jei galite, palikite juos mėnesio pabaigai.

Vandenis

Vasario mėnesio pradžioje Vandenio ženklo atstovui nederėtų priimti skubotų sprendimų, net ir susijusių su meile. Skirkite daugiau laiko kiekvienai susiklosčiusiai situacijai apsvarstyti ir klausykite savo vidinio balso, jis jūsų neapvils.

Mėnesio viduryje tapsite kiek agresyvūs, šiurkštoki, o tokia būsena gali pakenkti ne tik jūsų asmeniniams santykiams, bet ir santykiams su kolegomis ar vadovybe. Tad vertėtų susiimti.

Vasario pabaigoje galite susidurti su, kaip Jums atrodys, didelėmis problemomis, tačiau neverta nusiminti. Pasistenkite iš kiekvienos nepalankiai susiklosčiusios situacijos išpešti kuo daugiau naudos.

Žuvys

Jau nuo vasario pradžios turėtumėte stiprinti savo pozicijas darbe ir nekartoti senų klaidų. Iškilusias problemas spręskite tik gerai apgalvoję kiekvieną veiksmą. Šiuo laiku labai maloniai nuteiks jauki atmosfera namie.

Vasario viduryje turėsite ne vieną naują galimybę ir Jums bus sunku pasirinkti, kas šiuo metu svarbiausia, geriausia. Svarbu nepasimesti, neskubėti ir mąstyti racionaliai.

Mėnesio pabaigoje vertėtų suplanuoti aktyvų poilsį gamtoje, kuris jus nuteiks itin teigiamai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis