Sočioji žuvienė

Soti ir skani sriuba. Ir ją labai sveika valgyti.

Mums reikės:

300 g žuvies sriubos rinkinys;
1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
1 puodelis pjaustytų svogūnų;
1/4 puodelio kapoto saliero;
1 kubeliais pjaustyta bulvė;
3 puodeliai vandens;
1/2 puodelio ryžių;
1 lauro lapas;
3/4 arbatinio šaukštelio druskos;
400 g pjaustytų pomidorų, nenusausintų;
1/4 puodelio maltų šviežių petražolių.

Gaminame:

* Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje, sudėkite pjaustytus svogūnus, salierus. Kepkite viską pamaišydami, kol ingredientai suminkštės.

* Dideliame dubenyje užvirinkite vandenį, sudėkite į jį visus likusius ingredientus, išskyrus žuvį ir petražoles. Pavirkite apie 10 min.

* Po 10 min į verdantį mišinį sudėkite žuvį.

* Virkite viską, kol išvirs žuvis. Tai užtruks iki 20 min. Skytis neturi itin intensyviai kunkuliuoti.

* Galiausiai sudėkite petražoles.

* Labai tinka sužiedėjusios duonos rieke pagardinti - išvirus galima pašalinti. Pagardins puikiai.

* Viską dar kartelį permaišykite ir ragaukite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis