Prieš didžiąsias metų šventes - pažinčių bumas

Atrodytų, meilė svarbi bet kuriuo metų laiku, tačiau gruodį pažinčių svetainės tiesiog lūžta nuo lankytojų apgulties. Kodėl tai nutinka?

Kaip skelbia „The Daily Mail“, daugumos pažinčių svetainių aktyvumas prieš didžiąsias metų šventes padidėja maždaug penktadaliu. Pavyzdžiui, „Plentyoffish.com“ per pastarąsias dienas sulaukė apie 15 proc. naujų registracijų, o esami vartotojai suaktyvėjo apie 20 proc.

Whitney Casey, pažinčių svetainės „Match.com“ santykių ekspertė teigia, kad jų svetainė kasmet nuo gruodžio 26 d. iki vasario 14 d. išgyvena patį judriausią metų sezoną. Kodėl žmonėms parūpsta pažintys prieš Valentino dieną, suprasti galime, bet kuo ypatingos Kalėdos ir Naujieji metai?

„Žmonėms vis dar svarbu, kad turėtų ką pabučiuoti atsistoję po amalu“, – juokauja dienraštis. (Anot kai kurių šalių papročių, bučinys po šiuo augalu Naujųjų metų naktį atneša laimę.)

Tačiau ekspertai randa labiau proziškų priežasčių. „Naujieji metai žmonėms siejasi su nauja pradžia, todėl baugu ją pasitikti vienišiems“, – teigia W. Casey.

Dorée Lewak, knygos „Panikos metai“ autorė įsitikinusi, kad kur kas didesnį spaudimą susirasti porą patiria moterys – jei naujų metų pradžią pasitinki viena, neretai esi laikoma nevisaverte.

Pažinčių svetainės, nujausdamos savo vartotojų pažeidžiamumą, šitą nuostatą dar labiau aštrina, siūlydamos specialius tarifus ir akcijas vienišiams.

Vis dėlto, anot „The Daily Mail“, situacija keičiasi – atsiranda vis daugiau žmonių, kurie mano, kad, užuot pasitikus Naujuosius metus su paskubomis atrastu nepažįstamuoju, geriau juos sutikti su grupe senų draugų ar netgi vienam.

„Per praėjusius Naujuosius bučiavausi su beveik nepažįstamu vaikinu. Jis bučiavosi prastai, atrodė apgailėtinai ir pats apie tai žinojo. Abu jautėmės nesmagiai. Geriau jau būti vienai nei su bet kuo“, – cituoja leidinys vienos skaitytojos laišką.

Originalių dovanų bei idėjų, kaip šventėms papuošti namus, ieškokite PC VCUP parduotuvėse. Daugiau informacijos: www.facebook.com/CentrasVCUP

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis