Indrės pokyčiai: didžiausia mano paslaptis – geras vyras ir buitiniai prietaisai

Septintoji konkurso „Laimėkite fotosesiją ir stilingą „Electrolux“ dulkių siurblį“ laimėtoja – Indrė Lešinskytė–Pakštienė.

31-erių Indrė – veikli moteris, spėjanti suderinti darbą, studijas ir mažamečių vaikų auginimą.

Žinoma, tarp visų veiklų Indrė neužmiršta skirti laiko sau, nes, kaip ji pati sakė: „Viso pasaulio laiko aš neturiu, todėl ypač atidžiai renkuosi, ką noriu gyvenime veikti.“

Projekto organizatorių nuotr.

Elektros instaliacijų ir apsaugos sistemų įmonei kartu su vyru vadovaujanti Indrė atskleidžia, kad sprendimą dalyvauti konkurse priėmė ekspromtu, o jos išvaizdos pokyčiai – būsima staigmena sutuoktiniui.

Projekto organizatorių nuotr.

„Negali spėti visur, todėl didžiausia mano paslaptis – geras vyras ir buitiniai prietaisai, kurie padeda sutaupyti daug brangaus laiko.

Projekto organizatorių nuotr.

Ankščiau moterys galėjo tik pasvajoti apie tai, be ko daugelis iš mūsų negalėtų įsivaizduoti savo buities, – tikino Indrė. Po fotosesijos dalyvė neslėpė šypsenos ir užplūdusių emocijų, o laimėtas prietaisas – seniai planuotas šeimos pirkinys.

Projekto organizatorių nuotr.

***

Išskirtinės gamybos serijos „Ergorapido Swarovski“ – nauja valymo prabanga namuose! Šis naujasis dulkių siurblys, padengtas daugiau kaip 20 tūkstančių kristalų spindesiu, puikiai derančiu su prietaiso funkcionalumu ir ištobulintomis formomis.

„Du viename“ funkcija suteikia galimybę be vargo išsiurbti ne tik grindis, bet ir stalą, baldus, automobilį. Manevringumas, ergonomiškas dizainas, dailus antgalis ir dideli galiniai ratukai leidžia lengvai judėti ir prieiti sunkiai pasiekiamas vietas.

Siurblių „Ergorapido Swarovski“ visame pasaulyje yra vos 10 tūkstančių. Lietuvoje juos galima įsigyti tik išskirtinėse parduotuvėse. Kiekis ribotas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis