5 stilingos moters bateliai: kodėl ir tau verta juos turėti?

Kai kurie batai amžini kaip nesudėvimos Eglės žalčių karalienės kurpės, kai kurie labai madingi, bet... tinka tik vieną sezoną. Ir yra batų, kurie tinka beveik prie visko, bet visuomet atrodo stilingi.

Nr. 1 Smailianosiai

Kodėl verta juos turėti? Smaila batų nosis, anot stilistų ir avalynės dizainerių, ne tik suteikia seksualumo ir yra vienas iš gundymo įrankių, bet ir turi kitų privalumų. Pavyzdžiui, vizualiai „sutvarko“ kūno proporcijas: su šiais batais koja atrodo grakštesnė, ilgesnė, o ir pati atrodote aukštesnė (ypač jei renkatės kūno spalvos aukštakulnius, kurie tarsi susilieja su koja).

Šie bateliai vienodai gerai atrodo ir po plačiomis kelnėmis, ir prie aptemptų džinsų, ir prie suknelės. Elegantiškumo smailianosiai bateliai suteiktų itin madingam šį sezoną vyriško tipo kostiumui.

Beje, kūno spalvos lakuoti aukštakulniai laikomi pačia universaliausia avalyne, nes atskleidžia patį drabužį, netrikdo, darniai papildo visumą.

O jei norite, kad bateliai taptų garderobo akcentu, rinkitės ryškios spalvos (raudonos ar mėlynos).

Beje, smailianosiai nebūtinai turi būti aukštakulniai – itin žavingai atrodo loaferų tipo laivutės smailia nosimi.

Iš kairės: Emma Miller, Chiarra Ferragni, Ulyana Sergeenko
Iš kairės: Emma Miller, Chiarra Ferragni, Ulyana Sergeenko
Moteris.lt montažas (Vida Press nuotr.)


Smailianosių TOP5:





Smailianosiai aukštakulniai, „Este“, 79,99 Eur, Dalyvaukite žaidime ir laimėkite 300 eurų vertės čekį apsipirkti DANIJA parduotuvėse! Žaidimą rasite ČIA.Naujas rudens ir žiemos avalynės kolekcijas rasite parduotuvėse DANIJA, danija.lt

Užsakymo nr.: PT_69725514

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis